Üye silindi 1004
Zoro'nun öyle bir yetkisi yok mu ya? Usopp'un tayfaya girmesine izin vermiyor. Luffy bile bir şey demiyor.Sanırsın Zoro öğrense tayfasından birini öldürecek.
Zoro'nun öyle bir yetkisi yok mu ya? Usopp'un tayfaya girmesine izin vermiyor. Luffy bile bir şey demiyor.Sanırsın Zoro öğrense tayfasından birini öldürecek.
Zoro'yu Black Sails'e transfer edelim o zaman One Piece'de harcanıyor.Zoro'nun öyle bir yetkisi yok mu ya? Usopp'un tayfaya girmesine izin vermiyor. Luffy bile bir şey demiyor.
Zoro ve Sanji arasındaki ilişkinin derinliğini anlayamayanların bu tarz yorumları beni üzüyor. Zoro'nun o düğünü basmamak için kendini tutarken içinde ne fırtınalar kopmuştur kim bilir.Sanırsın Zoro öğrense tayfasından birini öldürecek.
Tayfanın geri kalanı da olsaydı WCI’a taş üzerinde taş kalmazdı. Gerçi kalmadı zaten...Zoro ve Sanji arasındaki ilişkinin derinliğini anlayamayanların bu tarz yorumları beni üzüyor. Zoro'nun o düğünü basmamak için kendini tutarken içinde ne fırtınalar kopmuştur kim bilir.
Asıl sen tanımıyorsun.Siz sanjiyi tanımıyorsunuz tam bir çakal o
Görmesek inanırdık da neyseeeAsıl sen tanımıyorsun.
Gerçek bir beyefendi o.
Ne gördün de inanmadın?Görmesek inanırdık da neyseee
Bon Clay de kendini kadın gibi hissediyordu, tekmelerken acımadı amaNe gördün de inanmadın?
Nerede dedi "ben kadınım" diye.Bon Clay de kendini kadın gibi hissediyordu, tekmelerken acımadı ama
Evet bak bon clay’ı dövdüNe gördün de inanmadın?