Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji, Roronoa Zoro'nun Rakiplerine Karşı!

Hangilerini alırdı ?

• Kullanılan toplam oy
    131
Kimse Sanji dayanıksız demedi. Zoro daha dayanıklı dedim. Hasar ve yara kıyaslıyorsan, bu seride Luffy ve Zoro'nun aldığı yaraları diğer tayfa üyeleri rüyalarında göremezler. Zoro-Mihawk, Luffy-Akainu. Bıraktıkları izler de ortada zaten. Sanji'nin çılgınlık dediği yara da bu. Kıyas yaparken bunlara dikkat etmek lazım. Sanji'nin kabul ettiğini reddedenlere yazıyorum ben onları.
Öyleyse sıkıntı yok ama şunu da söyleyeyim zoro ve luffy o saldırılardan net ölürdü law zor kurtardı zaten. Bunların ikisi tedavi edilmese ölürlerdi yani bu saldırılar dayanıklılıklarından üstün saldırılardı aynı kaido’nun vuruşu gibi. Şimdi sanji bm den alevli ve şimşekli saldırı yese ve kanlar içinde yerde kalsa ve kurtarılıp luffy ve zoro gibi tedavi edilse vay be sanji ne dayanıklıymış mi diyeceğim? Ussop bile diyor zoro’ya sen ölümden bir santim uzaktaydın diye yani yaraları bandajlanmasa ölürdü herhalde. Zoro’nun o yaradan sonra gösterdiği performans tabiki dayanıklılıktır ama tedavi süreci de var. Sonuç olarak akainu ve mihawk’ın saldırıları sonucu ikisi de gidiciydi.

Öyleyse sıkıntı yok ama şunu da söyleyeyim zoro ve luffy o saldırılardan net ölürdü law zor kurtardı zaten. Bunların ikisi tedavi edilmese ölürlerdi yani bu saldırılar dayanıklılıklarından üstün saldırılardı aynı kaido’nun vuruşu gibi. Şimdi sanji bm den alevli ve şimşekli saldırı yese ve kanlar içinde yerde kalsa ve kurtarılıp luffy ve zoro gibi tedavi edilse vay be sanji ne dayanıklıymış mi diyeceğim? Ussop bile diyor zoro’ya sen ölümden bir santim uzaktaydın diye yani yaraları bandajlanmasa ölürdü herhalde. Zoro’nun o yaradan sonra gösterdiği performans tabiki dayanıklılıktır ama tedavi süreci de var. Sonuç olarak akainu ve mihawk’ın saldırıları sonucu ikisi de gidiciydi.
La tedavi tabiki olacak. Neredeyse her arc sonu bandajlanıyorlar zaten. Mesele o yaralarla hayatta kalmakta. Dayanıklılık ve irade budur. Bunu da yapan iki kişi var tayfada. Sanji de o yaradan dolayı bu lafı söylüyor zaten. Sıradan bir yara değil yani. Demek ki Sanji olsa bunu yapamaz. Bu ekstra bir durum. Bahsettiğim bu. Yoksa Sanji de yeri geldi mi çok dayanıklılık sergilemiştir. Lafımız yok.

Daz'ı alamazdı.
Pica'ya ulaşamazdı.
Hawkins ile kapsül olmadan sanırım o zaman alamazdı.

Kapsüllü Sanji alır Hawkins'i.

Daz'ı alamazdı.
Pica'ya ulaşamazdı.
Hawkins ile kapsül olmadan sanırım o zaman alamazdı.

Kapsüllü Sanji alır Hawkins'i.
Hani pica için gücü yetmez veya taş kıramaz diyeydin bari :D hani onları da yapar ama tayfada belki pica’ya en rahat ulaşacak kişi sanji’dir.

Sanjinin bir savunması bile yok la et ve kemikden savunma mı olur ne kılıcı var ne de bir lastik, adam üzerine gelenden kaçamıyorsa karşılamak zorunda..Sırf şu sebepten dahi saygı duyulasıdır Sanji..
Kaburga çatlamasına yada kırılmasına karşın dövüşe devam etmek kesiğe rağmen devam etmekten çok daha zor bir durum ey ahali..

Hani pica için gücü yetmez veya taş kıramaz diyeydin bari :D hani onları da yapar ama tayfada belki pica’ya en rahat ulaşacak kişi sanji’dir.
Taş pica baya büyük onu iki parçaya ayıracak saldırıyı kuramıyorum kafamda. Sanji K. haki tarafında olduğu için nerde olduğunu hissetse bile çok hızlı kayanın içinde pica. Ayrıca Pica full beden koka yapabiliyor ama buna rağmen Sanji dışarı da bir şekilde alırdı Pica'yı ama ulaşamaz gibi. Berabere biter bu maç.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık