Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji, Roronoa Zoro'nun Rakiplerine Karşı!

Hangilerini alırdı ?

• Kullanılan toplam oy
    131
Yav he he Zoronun çok daha dayanıklı olduğunu kabul etmiş :D

Usopp, normal bir insan 2 yıl boyunca ayağa kalkamazdı diyor.

Sanji de hareket etmesi bile çılgınlık diyor. Ama sen mükemmel mukayese ve kalite kokan yorumlama yeteneğinle Sanji kendisinden çok daha dayanıklı olduğunu kabul etmiş oluyor? Kafa kıyak herhalde. Gerçekten de okuduğunu anlamada problem yaşıyorsun bir de gelmiş ters psikoloji yapıyor bana çok mu köşeye sıkıştın? :D
Üzücü olan şey ciddi olman. Neyse, devam hocam. Arkadaşların da mı uyarmıyor, anlamıyorum ki...

1.Sanji sabody de tükenmiş olmasına rağmen içinden lazer geçtiği halde tayfasını korumaya devam ediyor.
Sanji’nin haline bakın ona rağmen ayağa kalkıp korumaya devam ediyor.

2.Bon clay ile kaburgaları kırık olmasına rağmen devam dövüşüyor.

3.Bacağı çatladığı halde vergo ile devam dövüşüyor.

4.Absalom’dan dünyanın ama cidden dünyanın dayağını yedikten sonra Oz’dan da dayak yedikten sonra kuma’nın saldırısından sonra ayağa kalkabiliyor.

5.Kalifa’dan bir ton sopa yedikten sonra gidip jyabura ile dövüşüyor.

Sanji belki zoro’dan dayanıklı değildir ama aralarında öyle bir fark yok sanji’nin savunması zayıf olabilir ama vucudu hasarlı bir şekilde dövüşen hep sanji. Savunma ile dayanıklılık farklı şeyler ahali.

@Jacques zeff’i geç sanji’nin neredeyse bütün dövüşleri bir dayanıklılık abidesi. Yukarıda verdiğim örnekler bunların bazıları.

@Kaido_93 görüyor musun tutamadım kendimi:D
Dostum Zoronun o yaralarla hareket etmesi bile çılgınlık hemen Zoronun çok daha dayanıklı olduğunu kabul etmeliyim okuyucu cidden bu mesajı mı aldı buradan? :D

Zoro dayanıklı ryvallah buna bir şey diyen yok ama Sanji ile aralarında dağlar kadar fark yok Mr1 ile savaşsa Zoro kadar dayanır. Zoro damage atamadığı için o kadar darbe yiyor birde bunuda unutmamak gerek.

1.Sanji sabody de tükenmiş olmasına rağmen içinden lazer geçtiği halde tayfasını korumaya devam ediyor.

4.Absalom’dan dünyanın ama cidden dünyanın dayağını yedikten sonra Oz’dan da dayak yedikten sonra kuma’nın saldırısından sonra ayağa kalkabiliyor.

Sanji belki zoro’dan dayanıklı değildir ama aralarında öyle bir fark yok sanji’nin savunması zayıf olabilir ama vucudu hasarlı bir şekilde dövüşen hep sanji. Savunma ile dayanıklılık farklı şeyler ahali.

@Jacques zeff’i geç sanji’nin neredeyse bütün dövüşleri bir dayanıklılık abidesi. Yukarıda verdiğim örnekler bunların bazıları.

@Kaido_93 görüyor musun tutamadım kendimi:D
Peki, bu örneklerle Zoro'yu nasıl kıyaslıyorsun? Usopp da Alabasta'da lanet bir haldeyken dövüşe devam etti. Demek ki o da Zoro kadar dayanıklı. Senin mantık bu.
Ben direk üstünlük belirten sahne atıyorum. Sen bir karakterin dayanıkkılığını gösteren sahne atıyorsun. Ne alaka?

Eğer Sanji'nin hiç dayanıklılığı yok denilseydi attığın şeyler kabul görürdü :D Ama burada ki şeyleri Zoro ile ilgisi yok, Yani Sanji, Zoro'ya dayanıklılık olarak yakın diyemeyiz.

Zoro'nun başına gelenler bundan daha fazlası. Mesela, Mr1, Sanji'yi lime lime etse yine kalkabilir mi? Mihawk aynı şeyi Sanji'ye vursa hayatta kalır mı? Sanji, orada Luffy'nin acılarını alsa ne olur?

Sonra Kalifa ve Absolam'ın saldırı gücü ne kadar? Belki bu ikisi Zoro'ya vursa sinek ısırığı olacak Zoro için.
Sonra Usopp olsun başkası olsun kalkmışlığı var darbe alıp, olay aldığın darbenin ağırlığı.

En son olarakta, Mr2 ile kaburgaları kırık olmasına rağmen dövüşüyor demişsin ama Zaten kemiğini kıran Mr2 orada yani Sanji'nin dayanıksızlığı. Vergo da ise 2-3 tekmeden sonra ayağı çatlıyor bu da Sanji'nin kendi dayanıksızlığı oluyor :D

Sanji de elbette ki dayanıklılığı var ama bu Zoro'nun yanında çok çok aşağıda kalıyor.
Bu arada "vucudu hasarlı bir şekilde dövüşen hep sanji" demişsin. Ama olay öyle değil, Sanji dövüş içinde alıyor o yaraları ama Zoro'nun dövüş öncesi yaralar ile adam almışlığı çok. Yani Vucudu hasarlı bir şekilde dövüşen hep Zoro aslında :D

Peki, bu örneklerle Zoro'yu nasıl kıyaslıyorsun? Usopp da Alabasta'da lanet bir haldeyken dövüşe devam etti. Demek ki o da Zoro kadar dayanıklı. Senin mantık bu.
Ben direk üstünlük belirten sahne atıyorum. Sen bir karakterin dayanıkkılığını gösteren sahne atıyorsun. Ne alaka?
Ussop’da dayanıklı olamaz mı dostum? söz konusu tayfa olunca felç olana kadar bütün tayfa üyesi devam dövüşür. Ama sanji ve zoro hep üst klasman ile dövüştüğü için doğal olarak onların aldıkları yaralar daha ağır oluyor. Sanji orda zoro’nun yaptığına tabi ki çılgınlık der denize yeni açılmış bir keratadan bahsediyoruz ilk defa böylesini görüyordur ama görüyoruz ki kendisi sonradan kemikleri kırık veya çoğu dövüşüne handikaplı bir şekilde dövüşüyor. Bana göre yıkarıda verdiğim 1. Ve 4. örnekler de çılgınlık. Px tarafından paramparça ediliyor sanji yertmezmiş gibi kuma da yapıştırıyor buna ama hala tayfam diyip ayağa kalkıyor. Thriller bark’da tam 3 katman dayak yiyor hemde öyle böyle değil ama ona rağmen zoro ile ayağa kalkmasını biliyor. Zoro’nun sanji’den dayanıklı olduğunu kabul ederim ama sanji’nin de hakkını yedirtmem adam her arkta dayak yiyip öyle başlıyor dövüşe zaten:/

@Mr.Bushido dostum savunma ile dayanıklılık farklı şeyler:D mesela Bm’nin savunması çok iyi hasar almiyor ama wb’nin yaralara hasarlara dayandığı kadar dayanabilir miydi? Mümkün değil.
Bellamy bile hatrı sayılır hasar veriyor luffy’ye . Dostum Moria’nın en önemli adamlarından biri olan absalom hasar mı veremeyecek ? Bellamy zoro ve luffy’nin ağzını burnunu dağıtmıştı barın içinde çünkü kendilerini savunmadılar aynı şekilde sanji’de kendisini absalom karşısında savunmadı. Kalifa da o zamanlar bellamy’den güçlüdür tabikide o yüzünde onu açıklamaya gerek yok. Eğer sanji’nin kemiği kırılıyorsa bu sanji’nin savunmasının zayıflığıdır ama kırığa rağmen devam dövüşüyorsa bu sanji’nin dayanıklılığıdır. Ben zoro’nun sanji’den dayanıklı olduğunu kabul ederim benim için sorun değil çünkü başka yönlerde sanji üstün bana göre.

@Kaido_93 durdur beniiğğ

Ussop’da dayanıklı olamaz mı dostum? söz konusu tayfa olunca felç olana kadar bütün tayfa üyesi devam dövüşür. Ama sanji ve zoro hep üst klasman ile dövüştüğü için doğal olarak onların aldıkları yaralar daha ağır oluyor. Sanji orda zoro’nun yaptığına tabi ki çılgınlık der denize yeni açılmış bir keratadan bahsediyoruz ilk defa böylesini görüyordur ama görüyoruz ki kendisi sonradan kemikleri kırık veya çoğu dövüşüne handikaplı bir şekilde dövüşüyor. Bana göre yıkarıda verdiğim 1. Ve 4. örnekler de çılgınlık. Px tarafından paramparça ediliyor sanji yertmezmiş gibi kuma da yapıştırıyor buna ama hala tayfam diyip ayağa kalkıyor. Thriller bark’da tam 3 katman dayak yiyor hemde öyle böyle değil ama ona rağmen zoro ile ayağa kalkmasını biliyor. Zoro’nun sanji’den dayanıklı olduğunu kabul ederim ama sanji’nin de hakkını yedirtmem adam her arkta dayak yiyip öyle başlıyor dövüşe zaten:/

@Mr.Bushido dostum savunma ile dayanıklılık farklı şeyler:D mesela Bm’nin savunması çok iyi hasar almiyor ama wb’nin yaralara hasarlara dayandığı kadar dayanabilir miydi? Mümkün değil.
Bellamy bile hatrı sayılır hasar veriyor luffy’ye . Dostum Moria’nın en önemli adamlarından biri olan absalom hasar mı veremeyecek ? Bellamy zoro ve luffy’nin ağzını burnunu dağıtmıştı barın içinde çünkü kendilerini savunmadılar aynı şekilde sanji’de kendisini absalom karşısında savunmadı. Kalifa da o zamanlar bellamy’den güçlüdür tabikide o yüzünde onu açıklamaya gerek yok. Eğer sanji’nin kemiği kırılıyorsa bu sanji’nin savunmasının zayıflığıdır ama kırığa rağmen devam dövüşüyorsa bu sanji’nin dayanıklılığıdır. Ben zoro’nun sanji’den dayanıklı olduğunu kabul ederim benim için sorun değil çünkü başka yönlerde sanji üstün bana göre.

@Kaido_93 durdur beniiğğ
Kimse Sanji dayanıksız demedi. Zoro daha dayanıklı dedim. Hasar ve yara kıyaslıyorsan, bu seride Luffy ve Zoro'nun aldığı yaraları diğer tayfa üyeleri rüyalarında göremezler. Zoro-Mihawk, Luffy-Akainu. Bıraktıkları izler de ortada zaten. Sanji'nin çılgınlık dediği yara da bu. Kıyas yaparken bunlara dikkat etmek lazım. Sanji'nin kabul ettiğini reddedenlere yazıyorum ben onları.

Zaten sende daha dayanıklı diyorsun biliyorum :D Ben sadece kendime göre yerleri düzelttim. Yani Sanji, Zoro'nun altından kalktığı bir çok şeyden sıyrılamaz onu diyorum sadece :D

Bence en dayanıklı Luffy katakulliden o kadar dayak yemesine rağmen ayağa kalktı diğer üyeler olsaydı çoktan tahtalıköye gitmişti

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık