Şimdi düşünüyorum da Sanji çok fazla problem içeriyor. Adam hem gözle görünmeyecek kadar hızlu hem de özel bir vücuda sahip. Kid başedemez bununla. Yani vücuduna bir şeyler yapabilir belki ama Mama gibi iri ve hantal değil ki Sanji, Mama'nın bile kaçınabildiği saldırıdan kaçınamasın.
Peki Law bir şey yapabilir mi? Başta nasıl başedecek diye düşündüm de ben direk Wano Law'u düşünmüşüm. Uyandırma öncesi bulunduğu alanı kendi ameliyathanesine çeviren dev roomlar açıyordu. Yani Law'un roomuna girdiği anda Sanji'yi yakalamak Law için problem olmaz. Ama gamma knife dışında uyandırma öncesi saldırıları bu bedene işler mi?
Buna cevap bulamıyorum çünkü Law saldırıları için sadece haki düzeyini kriter verdi ve Law, Sanji'nin hakisini çok rahat aşıyordu. Fakat bu dönüşüm sonrası o beden için sadece hakiyi aşmak yeterli olur mu? Yoksa Law'un sadece uyandırma saldırıları mı işler Sanji'ye? Eğer öyleyse oda içinde uyandırma saldırılarını yapmak mümkün mü. Ya da Sanji'nin içorganları normal insan içorganı mı yoksa onlar da mı özel?
Bence burada belirleyici unsur Sanji. Eğer onu alt edebilirlerse gerisi güç savaşına dönüyor. Ayrıca Nami detayının tayfa tarafına haksız bir doping olduğuna inanıyorum. Bu detay kaldırılmalı