Kankası Shanks ile beraber zirve çıkacaklar. Kaido-Bm falan fasa fiso...İstese kk olur demiştik diyeceğimiz günler Zoro güçlendikçe yaklaşıyor. Bu kendine yonkou diyen sefilleri şatosunun bahçesine gübre niyetine serpiştirir reyis
Kankası Shanks ile beraber zirve çıkacaklar. Kaido-Bm falan fasa fiso...İstese kk olur demiştik diyeceğimiz günler Zoro güçlendikçe yaklaşıyor. Bu kendine yonkou diyen sefilleri şatosunun bahçesine gübre niyetine serpiştirir reyis
Sormuş Bbde ben sırf meyveyi bulma ihtimalim burada daha fazla olduğu için katıldım demişBir gün de sormamış herhalde sen necisin amacın ne filan diye.
Sen Sakazuki'nin etkisinde kaldın galiba. Squardo'yu Ace'i kurtarmak için sizi feda edecek diye kandırıyordu Adam her şeye rağmen Squardo'yu affediyor. Yine Squardo kendisini feda etmek istiyorken tam tersi o kendini feda ediyor. Wb yaşıyorken başkasının kk olmak gibi bir olayı yok. Ace diyor bunu.Bütün oğullarım eşit diyor gidiyor Ace'e torpil geçiyor her konuda Karasakal dese ben istiyorum korsan kral olmak vururdu bir tane kafasına.
Gemi içinde değildi bildiğim kadarıyla. Kendi tayfası vardı.Gayet tayfadan biriydi Squardo beraber takılıyorlardı. Oğlum dediği adam bile geçiriyor kılıcı adama
Wb yeni dünyayı bırakıp ta neredeyse grand lineın girişine mi gelsin? Adam yonkou yeni dünyayı yönetiyor. Pek oluru yok onun. Ace gidince olan oluyor o da muhtemelen Shanks'a karşı savunuyor aslında. Aynısını Marineford'u bastıkları zamanda yapıyorlar hatırlarsan.Ace de gereksiz zaten. Birisi basıp gidiyor kafasız baba dediği adam da dur beraber gidek demiyor sus pus duruyor ölüme gönderiyor çocuğu. Shanks'i dinleseydi az da bu kadar sorun hiç çıkmasaydı.
Benim beklentim Yonko'lara ciddi zarar vermesiydi. Law daha iyi iş başardı bu konuda. Şimdi bazı Zoro fanları Zoro gayet iyi iş başardı diyecekler ama zamanında az Zoro Kaido'nun kelleyi alacak demediler. Gerçi zaman var hala.Zoro'dan ne bekliyordun bu arc ?
Hala diyoz reis Ben bu arc King'i alır olayı biter demiştim adam neler neler yaptı serinin en büyük power up'ini açtı. Daha ne yapıcak harbiden kelleyi de alırsa nirvanaya ulaşırızzamanında az Zoro Kaido'nun kelleyi alacak demediler.
Odenle kapışmıştır ya dalgasına yazdımBenim okuduğum seride öyle bir dünya yok.
Roger da hiç çaktırmıyor ha. Orada dese bir senelik ömrüm kaldı WB bayağı bir şoka uğrardı.Roger ölümüne ceyrak kalmıştır.
WB: Roger maşallahın var.
Böyle bir şey yok ya. Yersen bu ikisi denk.
O Ashura'yı güçlendirme almadan önce değil de aldıktan sonra atsaydı bambaşka bir etkisi olurdu. Zoro'nun yeni halini sadece gariban King tattı.Benim beklentim Yonko'lara ciddi zarar vermesiydi. Law daha iyi iş başardı bu konuda. Şimdi bazı Zoro fanları Zoro gayet iyi iş başardı diyecekler ama zamanında az Zoro Kaido'nun kelleyi alacak demediler. Gerçi zaman var hala.