Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji & Roronoa Zoro vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Sanji-Zoro vs Kid-Law kazanan?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Bir gün de sormamış herhalde sen necisin amacın ne filan diye.
Sormuş Bbde ben sırf meyveyi bulma ihtimalim burada daha fazla olduğu için katıldım demiş :D
Bütün oğullarım eşit diyor gidiyor Ace'e torpil geçiyor her konuda Karasakal dese ben istiyorum korsan kral olmak vururdu bir tane kafasına.
Sen Sakazuki'nin etkisinde kaldın galiba. Squardo'yu Ace'i kurtarmak için sizi feda edecek diye kandırıyordu :D Adam her şeye rağmen Squardo'yu affediyor. Yine Squardo kendisini feda etmek istiyorken tam tersi o kendini feda ediyor. Wb yaşıyorken başkasının kk olmak gibi bir olayı yok. Ace diyor bunu.
Gayet tayfadan biriydi Squardo beraber takılıyorlardı. Oğlum dediği adam bile geçiriyor kılıcı adama
Gemi içinde değildi bildiğim kadarıyla. Kendi tayfası vardı.
Ace de gereksiz zaten. Birisi basıp gidiyor kafasız baba dediği adam da dur beraber gidek demiyor sus pus duruyor ölüme gönderiyor çocuğu. Shanks'i dinleseydi az da bu kadar sorun hiç çıkmasaydı.
Wb yeni dünyayı bırakıp ta neredeyse grand lineın girişine mi gelsin? Adam yonkou yeni dünyayı yönetiyor. Pek oluru yok onun. Ace gidince olan oluyor o da muhtemelen Shanks'a karşı savunuyor aslında. Aynısını Marineford'u bastıkları zamanda yapıyorlar hatırlarsan.
 
Benim beklentim Yonko'lara ciddi zarar vermesiydi. Law daha iyi iş başardı bu konuda. Şimdi bazı Zoro fanları Zoro gayet iyi iş başardı diyecekler ama zamanında az Zoro Kaido'nun kelleyi alacak demediler. Gerçi zaman var hala.
O Ashura'yı güçlendirme almadan önce değil de aldıktan sonra atsaydı bambaşka bir etkisi olurdu. Zoro'nun yeni halini sadece gariban King tattı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık