ace deme gene yırtık çoraptan çıkan ayak parmağı gibi her arcdan çıkıyorAğzından bal damlıyor yemin ediyorum. Ace'le kombo yaparlar.
ace deme gene yırtık çoraptan çıkan ayak parmağı gibi her arcdan çıkıyorAğzından bal damlıyor yemin ediyorum. Ace'le kombo yaparlar.
Tamam Akainu Güçlü meyveside Güçlü ama Garp direk rakibine dalan bir karakter ve çok hızlı Akainu daha ne olduğunu anlamadan
ah canım kardeşim ah bende bir aralar senin gibiydim sonra sanjiciler zorocular ve amiralcilerle tanıştım artık 40 yaşında gibiyimBirde Marinford'da Beyazsakal bir tur zaten Akainu'yu dövmüştü.
Logia uyanışı göreceğiz bence. Kuzan ve Akainu iklim değiştirdi. Kizaru ise kule açılış videosunda çevreyi ışığa dönüştürdü. Akainu'ya %70 veririm.Peki sence meyvesini uyandırmış mıdır?
Zaten bunlar dışında uyandırabilecek adam yok ama merak ediyorum Enel'in Tekrardan Luffy ile aşık atabilmesi için meyvesini uyndırmış mıdır?Logia uyanışı göreceğiz bence. Kuzan ve Akainu iklim değiştirdi. Kizaru ise kule açılış videosunda çevreyi ışığa dönüştürdü. Akainu'ya %70 veririm.