Sevdikleri karakterlerin eceli geliyor eceli ondanMillet Sakazuki güçlü diye niye kuduruyor la sebebi var mı?
sebebi yok aşırı güçlü ve aşırı yıkıcı fakat abartmalarına kıl oluyorum cidden tüm denizciler vs akainu diye sorsam akainu diyecekler var her türlü böyle fanlara kıl oluyorum zoronun şimdi amiral seviyesinde olduğunu veya sanjinin luffyi alabileceğini düşünenler varMillet Sakazuki güçlü diye niye kuduruyor la sebebi var mı?
Öyle bir şeye kimse Akainu demez ciddi ciddi, bunu sen de biliyorsundur.sebebi yok aşırı güçlü ve aşırı yıkıcı fakat abartmalarına kıl oluyorum cidden tüm denizciler vs akainu diye sorsam akainu diyecekler var her türlü böyle fanlara kıl oluyorum zoronun şimdi amiral seviyesinde olduğunu veya sanjinin luffyi alabileceğini düşünenler var
gelsin ecelleri kimse ölmüyor zaten inşallah yamatodan falan başlarSevdikleri karakterlerin eceli geliyor eceli ondan
lütfen yalvarıyorum 1. sayfadan itibaren oku ve sanji ile zoro fanlarıının açtıkları konularada bir göz gezdir anlayacaksınÖyle bir şeye kimse Akainu demez ciddi ciddi, bunu sen de biliyorsundur.
teşekkürlerBiri gelip tüm denizciler vs Akainu diye sorsa, ben Akainu derdim.