Sakazuki Roger'ın saflardan olmasın da... :dSquardo dedim aklıma geldi Roger Squardo'nun tayfayı katletmiyor muydu ya? Roger Sakazuki'nin saflardan olabilir bak tayfa katletmeler falan.
Sakazuki Roger'ın saflardan olmasın da... :dSquardo dedim aklıma geldi Roger Squardo'nun tayfayı katletmiyor muydu ya? Roger Sakazuki'nin saflardan olabilir bak tayfa katletmeler falan.
Bence WB'yi göğsüne zıplayıp kalbini delen marine eri öldürdü, kafasının bir kısmını kaybedip yaşayan var ama kalpsiz yaşayanı görmedik xDGerçek one piece serisinde... Weevil : Ühüü bubamı karasakal öldürdü öcünü alacağım. Bir başka seride ise Amiral lobisi ve @Alpamis : Olur mu ya olur mu Başbuğ öldürdü onun hanesine yazın ağlamayın haaaa.
Crocodile'ı Smoker yendi sanıyorlar.Gerçek one piece serisinde... Weevil : Ühüü bubamı karasakal öldürdü öcünü alacağım. Bir başka seride ise Amiral lobisi ve @Alpamis : Olur mu ya olur mu Başbuğ öldürdü onun hanesine yazın ağlamayın haaaa.
Öyle bir şey yok.Arkadan saldırma muhabbeti bence saçma çünkü orası bir savaş alanı "Savaşta her şey mübahtır" diye bir söz var kimse öldükten sonra "ama sen bana arkadan saldırdın" diyemez çünkü ölmüş olur. Arkasını kollayamaması Akainu'nun hatasıydı bedelini de ödedi ayrıca Bence Akainu'da bunun farkındaydı ki bir kaç dakika önce arkası dönük ona bakmayan Luffy'e saldırmaya çalıştı.
Bu kapağı zorlamak-açmak örneği değil mi?Gerçek one piece serisinde... Weevil : Ühüü bubamı karasakal öldürdü öcünü alacağım. Bir başka seride ise Amiral lobisi ve @Alpamis : Olur mu ya olur mu Başbuğ öldürdü onun hanesine yazın ağlamayın haaaa.
Kata, Jack seviyesi işte abartmaya gerek yok.@RedTeroR
Komutan seviyesi derken Xebec'in komutanlarından zirve BeyazBıyık'ı mı kastettin?
Yav orada savaştaki gibi her yerde kamera var mı ? Buggy canlı yayın bile yaptı. Zaten savaş meydanı çokça şahit var.Crocodile'ı Smoker yendi sanıyorlar.
Xebec, Roger aynı tayfadan çıkma ihtimali?WB'nin Kaptanı çıktığı gün işi bitmişti.