Squad planıda Sengokunun emriyle yapıldı.Gene görev uyguluyordu.Ki bu görevi başka bir amiralede verse bunu yapardı...Tekrar okudum sözün üzerine.Daha merhametsiz diyor ama bence oradaki bilgi biraz göreceli gibi.Daha merhametsiz olduğunu Oda söylüyorsa ona bir lafım yok.(Tabii öyleyse).Ancak kişilerin düşüncesiyse bana görede daha farklı.Şimdi 500 korsan yakalamış ama görevi bu.Aslında korsanlar kötü olmalı ve wg ile birlikte herkes böyle düşünüyor ki doğru yani genelide böyle.Wgde kötü diyebilirsiniz ama öyle olmasına rağmen garp aokiji gibi adamlar ayrılmıyor teşkilattan onlar çok mu mükemmel.Akainuda o acemilerin gitmelerine izin vermezdi ama o kadar hızlı olamayacağı için 500 yakalayamazdı ve bence yakalamak yerine birçoğunu öldürebilirdi gözünü kırpmadan öldürüyor çünkü.Ayrıca kizaru gibi süpernovaları yerde bırakıp gideceğini sanmıyorum.İkiside eşit acıma duygusuna sahip olsa dahi akainu korsanları etik yollardan,kaba kuvvete başvurarak yakalamıyor sadece,uygunsuz davranışları savaştaki gibi çok olmalı