wb nın tırsması için rogerın gelmesi lazımBeyazbıyık'ta hala bir tırsma veya çekinme belirtisi yok.
Hiçbir şeyden korkmaz mı bir insan yahu?wb nın tırsması için rogerın gelmesi lazım
Ben de dünyanın en güçlü adamı olsam, ben de korkmam. Baktım kaybediyorum, tutar onları da götürürüm yanımda dünyayı yok ederek.Korkmuyo abi sorunlu herif xD
Wb de böyle bi dusunce olmasa gerek olsaydı rogere yenılınce dunyayıda götururdu heralde kendi ile beraberBen de dünyanın en güçlü adamı olsam, ben de korkmam. Baktım kaybediyorum, tutar onları da götürürüm yanımda dünyayı yok ederek.
Mantıklı yani.Wb de böyle bi dusunce olmasa gerek olsaydı rogere yenılınce dunyayıda götururdu heralde kendi ile beraber
ama bende olsam yenılırken dunyayıda göturum heralde kendımle
Tanıtımı var. Oku, neler demişler hakkında şok olursun.Yalnız wb rogera yenilince böyle bir şey yapmaz ama karargah tarafından yakalanacağını anlayınca bu işe kalkışabilir dediğiniz gibi yıkar tüm dünyayı O yüzden rahat adam ölümdende korkusu yok sanırım yaşayacağı kadarda yaşamış ace'i kral yapmak istiyor.
Bilinmeyen türdeymiş meyvesi.Arkadaşlar ben bu adamın gücünü tam olarak anlayamadım Logia tipi bir ateşmi bu yoksa sadece yumruk tarzı şeylermi çıkarabiliyor ?
Eline sağlık.Güncellenmiştir..
o nasıl oluyor ? en güçlüleri bence akainu bir yandan seviyorum bir yandan nefret ediyorum bu heriftenEline sağlık.
Bidaha okudum
Logia olduğu kesinleşmiş sanırım.
Kizaru ve Aokiji bundan güçlü gibime geliyor