Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
1 yılda kk olabilicek biriyle 70 yıllık yaşamında kk olmaya yaklaşamayan birini kıyaslamayı durdururmusunuz
O ana karakter olsa :D bu amiralciler ne içiyor merak ediyorum vallaha beyazsakal kendi olmak istememiş. Farklı mangalar mı okuyoruz meraklar içerisinde kalıyorum bazen :artiz: hedefi kk olmak olsa roger olabilir miyidi o bile şaibeli zamanın kksi önünde eğilmiş senin övdüğün şey kk olabilmek

Birisinin karşısına Marco,Vista, Croco ve hatırı sayılı ismi olan korsanlar çıkar diğerinin karşısına zar zor okuma yazma öğrenmiş prinçi tipler çıkar. Buna rağmen hala amiraller küçümseniyor.

Bir amiralin, Robin tarafından top gibi yuvarlandığını düşünsenize... :( :/
amirali bırak ilk üç komutana bile yakışmıyor (smoothie hariç) yani odanın komedi malzemesinden başka bir şey değil artık kendisi. Zaten saka duruşuyla > mom ve teach

Anlamadığım nokta bu karakteri kimse güç olarak hafife almayıp hakkını veriyordu. Niye birden bire muhabbeti dönmeye başladı anlamadım. Sadece olaylara bakışı ve verdiği kararların çoğunun ahlakiliği sorgulanması gerekiyor ve bu yüzden sevilmiyordu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık