Babalığa itibarını vermek için harcanan sahneler işte. Aynı şeyi Luffy'e de yaptırıyor... Lan? Yoksa!yavaş öptürsün en son savaşta yeri öpüyordu
Babalığa itibarını vermek için harcanan sahneler işte. Aynı şeyi Luffy'e de yaptırıyor... Lan? Yoksa!yavaş öptürsün en son savaşta yeri öpüyordu
Yüzsüz herif önce önce yüz bulsun Sakazuki reyizin karşısına çıkmak içinyavaş öptürsün en son savaşta yeri öpüyordu
Babalığın itibar verilmeye ihtiyacı yok...Babalığa itibarını vermek için harcanan sahneler işte. Aynı şeyi Luffy'e de yaptırıyor... Lan? Yoksa!
iki yüzlü olmaktansa yarım yüzlü olmak iyidir.Yüzsüz herif önce önce yüz bulsun Sakazuki reyizin karşısına çıkmak için
Sakazuki ustam çok güzel kafa alırSenin gibi WB fanına bile kendini sevdirmişse bu iş bitmiştir ustam.
@kuroashi.no.sanji1993 ya aklıma soktun kelimeyi shochscyosogcs Reportlayalım bu arkadaşı
Az önce bilerek baş, kafa kullanmadım ustamSakazuki ustam çok güzel kafa alır
O ana karakter olsa bu amiralciler ne içiyor merak ediyorum vallaha beyazsakal kendi olmak istememiş. Farklı mangalar mı okuyoruz meraklar içerisinde kalıyorum bazen hedefi kk olmak olsa roger olabilir miyidi o bile şaibeli zamanın kksi önünde eğilmiş senin övdüğün şey kk olabilmek1 yılda kk olabilicek biriyle 70 yıllık yaşamında kk olmaya yaklaşamayan birini kıyaslamayı durdururmusunuz
Wb büyük adamdır.En büyük olabilecekken rest çekmek her baba yiğidin harcı değildir.Senin gibi WB fanına bile kendini sevdirmişse bu iş bitmiştir ustam.
@kuroashi.no.sanji1993 ya aklıma soktun kelimeyi shochscyosogcs Reportlayalım bu arkadaşı