Garpa olan borcunu böyle ödemiş Kuzan. Yoksa Luffy diye biri yoktu. :dŞu sahneye bir bakın.Bu Kuzan gerçekten tam bir çakal.Saka vurursa toprak atarlar ben vurayım da sedyeye atsınlar demiş resmen.Adaleti sekteye uğratmanın cezası ne olmalıdır ? @Tyr @sensey @Yubashiri-sama siz daha iyi bilirsiniz.
![]()
Bu sahnedeki Akainu'yu daha önce fark etmemiştim. Kuzan az sinsi değilmiş.Şu sahneye bir bakın.Bu Kuzan gerçekten tam bir çakal.Saka vurursa toprak atarlar ben vurayım da sedyeye atsınlar demiş resmen.Adaleti sekteye uğratmanın cezası ne olmalıdır ? @Tyr @sensey @Yubashiri-sama siz daha iyi bilirsiniz.
![]()
Acaba ileride Luffy, Akainudaki yarası aklına gelip Kaido gibi travma sahibi olsa çok hoş olmaz mı Sayın TaishoBu sahnedeki Akainu'yu daha önce fark etmemiştim. Kuzan az sinsi değilmiş.![]()
Akainu ve Luffy'nin teke tek olarak koca savaşta hiç denk gelmemesi Oda'nın ayıbıdır.![]()
Jinbei Akainu deyince Luffy'nin aklına Ace'den çok yarası geliyordu animede.Acaba ileride Luffy, Akainudaki yarası aklına gelip Kaido gibi travma sahibi olsa çok hoş olmaz mı Sayın Taisho
Balıkadam adasında Jinbei Karasakaldan bahsederken hiç oralı olmayıp et yiyen Luffy, Sakazuki'e duyunca direk göğsünü tutuyor.Acaba ileride Luffy, Akainudaki yarası aklına gelip Kaido gibi travma sahibi olsa çok hoş olmaz mı Sayın Taisho
Luffy'nin ilgili vs'ye gelmeden önce hafızasını kaybetmesi lazım.Balıkadam adasında Jinbei Karasakaldan bahsederken hiç oralı olmayıp et yiyen Luffy, Sakazuki'e duyunca direk göğsünü tutuyor.