Öyle zaten.Tamam ama öldürmeyi seçmek Akainu'nun nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Haksız mıyım ?
Öyle zaten.Tamam ama öldürmeyi seçmek Akainu'nun nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Haksız mıyım ?
ya sıkıntı şu zaten.Koskoca Donanma Amirali neden kaçan adamı kovalasın karşısında WB korsanları varken.Kaçsa birisi farkedip de demez mi "Hoop nereye denizci eri?" diye. Adam savaş alanından kaçsa Akainu eri eritmeden diğer kişiler öldürürdü.
Kim ne derse desin adam işini yapıyor.
Bunu Facebook grubundaki bi kişi fark etmiş.Burada daha önce fark edilmiş mi bilmiyorum ama Akainu'nun kolunda kılıç dövmesi var.İlk aklıma gelen Kılıç Timi oldu.Kesin bunun işaretini verdi Oda.
![]()
Sen söyleyince fark ettim ben de. Epey hoşmuş.Bunu Facebook grubundaki bi kişi fark etmiş.Burada daha önce fark edilmiş mi bilmiyorum ama Akainu'nun kolunda kılıç dövmesi var.İlk aklıma gelen Kılıç Timi oldu.Kesin bunun işaretini verdi Oda.
![]()
Bunu daha önce paylaşmıştım.Malum denizcilerin wano hakkında bilgisi yok ama devletin var.Akainu ile hükümet arası malum çatlak halde.Reis gizli bir yapılanmaya gitmiş belli ki.Bunu Facebook grubundaki bi kişi fark etmiş.Burada daha önce fark edilmiş mi bilmiyorum ama Akainu'nun kolunda kılıç dövmesi var.İlk aklıma gelen Kılıç Timi oldu.Kesin bunun işaretini verdi Oda.
![]()
Bunu daha önce paylaşmıştım.Malum denizcilerin wano hakkında bilgisi yok ama devletin var.Akainu ile hükümet arası malum çatlak halde.Reis gizli bir yapılanmaya gitmiş belli ki.