Sırası geldi mi patlayacak o da. Luffy bu arctan sonra zaten Sakazuki falan dinlemez.Balonzuki

Sırası geldi mi patlayacak o da. Luffy bu arctan sonra zaten Sakazuki falan dinlemez.Balonzuki
Millet utanmasa roger, wb falan aldırtacak adama...Sırası geldi mi patlayacak o da. Luffy bu arctan sonra zaten Sakazuki falan dinlemez.![]()
Beş para etmezler ya. Akainu Yonko olsaymış daha çok yakışırmış yeminle.Yonkoulara laf attım daha çok, şu adamın bölümlerini soluksuz izlemiştim, bir de topkek'e Wano'ya bak![]()
Ohara'da Robin'i salıp 2 gemi insanın ölümünü boşa çıkaran adam sonuçta...Şu sahneye bir bakın.Bu Kuzan gerçekten tam bir çakal.Saka vurursa toprak atarlar ben vurayım da sedyeye atsınlar demiş resmen.Adaleti sekteye uğratmanın cezası ne olmalıdır ? @Tyr @sensey @Yubashiri-sama siz daha iyi bilirsiniz.
![]()
Bu Kuzan harp okulundayken Adalet Anlayışları-4 dersinin greater good haftasına gelmemiş. Uyuya kalmış.Ohara'da Robin'i salıp 2 gemi insanın ölümünü boşa çıkaran adam sonuçta...
Cümrü yetmez. Alabileceği en maksimumu Marineford WB. Ki ona bile bu kadar zorlanıyorsa geri kalanı hayal gibi bir şey.Millet utanmasa roger, wb falan aldırtacak adama...
Bir kere adamın meyvesi Bm'a zarar veremez bile. Yani meyvesiz aka vs Bm olur orada. Bm da bunu meze yapıp o shiruku'ya koyar.Cümrü yetmez. Alabileceği en maksimumu Marineford WB. Ki ona bile bu kadar zorlanıyorsa geri kalanı hayal gibi bir şey.
Zayıflamış BM'ye karşı bir şansı olabilir onu ayrı tutuyorum. Ama onun dışında bende kazanamayacağını düşünüyorum. Hiçbir amiral teke tekte Yonkou alamaz bence.Bir kere adamın meyvesi Bm'a zarar veremez bile. Yani meyvesiz aka vs Bm olur orada. Bm da bunu meze yapıp o shiruku'ya koyar.
Son olur o vuruş zaten.Dövüş biter.Oden maskesi takıp Kaido'ya saldırırsa 1 tane vurur.