Ütopyaya kadar uzanıyor hayaller.Ovv.
Stockholm'e kadar uzanıyor yani.
Ben susayım o zaman.
Bilmem. Ben korsan olduğu için öldürülen bir karakter hatırlamıyorum seride.
Roger'ın öldürülme sebebi bile muhtemelen Laugh Tale idi.
Ütopyaya kadar uzanıyor hayaller.Ovv.
Stockholm'e kadar uzanıyor yani.
Ben susayım o zaman.
Bilmem. Ben korsan olduğu için öldürülen bir karakter hatırlamıyorum seride.
Roger'ın öldürülme sebebi bile muhtemelen Laugh Tale idi.
Mazoşistik Stockholm'e kadar uzamasından iyi be kardeş. Biz en azından devrim diyoruz, güneşli günler diyoruz.Ütopyaya kadar uzanıyor hayaller.
Bu hayaller ile uyutuluyorsunuz.Padişah,kral tanımam ben.Yeri geldi mi Allah'ı bile tanımıyorum padişah kral kim la ?Mazoşistik Stockholm'e kadar uzamasından iyi be kardeş. Biz en azından devrim diyoruz, güneşli günler diyoruz.
Padişah'ım çok yaşa. Kral öldü yaşasın kraldan gene de iyi noktadayız çok şükür.
Onu sana sormalı.Bu hayaller ile uyutuluyorsunuz.Padişah,kral tanımam ben.Yeri geldi mi Allah'ı bile tanımıyorum padişah kral kim la ?
Kutsalların başta olması ile ilgili bir iyi düşüncem yok.Taniyanlar bilir ki Akainu denizcileri ayırıp darbe yapacak derim her zaman.Ben Akainunun adaletinin peşindeyim kutsal mutsal beni bağlamaz.Sırf senin gibi düşünse idim asker-polis düşmanı olurdum.Onlar da sürekli devleti korurlar.Onu sana sormalı.
Kutsal Ejder itlerinden medet umarken tanıdığın kral işte o.
Hani şu istese seni, sevdiğin herkesi köle yapacak, yapmadığı işkence kalmayacak kutsal ejderler için bir ada dolusu insanı katletmekten çekinmeyecek itlerden.
Yani uyku konusuna hiç girme bu yüzden benimle bu konuyu tartışırken.
Düşünme kardeş. Sana düşün diyen kim?Kutsalların başta olması ile ilgili bir iyi düşüncem yok.Taniyanlar bilir ki Akainu denizcileri ayırıp darbe yapacak derim her zaman.Ben Akainunun adaletinin peşindeyim kutsal mutsal beni bağlamaz.Sırf senin gibi düşünse idim asker-polis düşmanı olurdum.Onlar da sürekli devleti korurlar.
Niye sinirleniyorsun canım benim.Bak rahat rahat konuşuyoruz burda.Konuştuklarimiz pembe hayallerle dolu beyninin bazı fonksiyonlarını harekete geçirdi de kurduğun hayallerinin utopikliği ve saçmalığı konusunda iç çatışmaya mı düştün ? Rahat ol ya.Düşünme kardeş. Sana düşün diyen kim?
Kaldı ki adamdan bir beklenti içine girmişsin, bir de bize hayaller diyorsun. Ne ayak?
Hayır bir de böyle pembik beklentiler içine girdiğin adam bir ada dolusu insanı sadece Kutsal Ejderlerin ağzının tadı kaçmasın diye katletmiş biri olmasa yanmayacağım.
Bekle sen bekle.
Gargamel'i de duyarsın sen.
Bilmem. Niye sinirleniyorum ben?Niye sinirleniyorsun canım benim.Bak rahat rahat konuşuyoruz burda.Konuştuklarimiz pembe hayallerle dolu beyninin bazı fonksiyonlarını harekete geçirdi de kurduğun hayallerinin utopikliği ve saçmalığı konusunda iç çatışmaya mı düştün ? Rahat ol ya.
Adamın söylediği bir bilgin bile kaçsa bu savaş çıkartır,masumlar ölür idi.Herkesi kurtaramayacağını bilecek kadar akli dengesi yerinde biri Akainu.Herkesi ben kurtarırım diyecek pembe devrimciler gibi ütopya da yaşamıyor.Milyonlar öleceğine binler ölsün.
Elini taşın altına sokamayanlar anlayamaz zaten Akainunun neyden bahsettiğini.Hayal kuranlar ile gerçekleştirenlerin en büyük farkı budur.Bilmem. Niye sinirleniyorum ben?
Farkında bile değilim sinirlendiğimin, sana öyle mi şeetmiş. Bence yansıtma yapıyon sanki sen. Ne dersin?
Akainu "Masumlar ölür" mü demiş. Cidden mi?
Bir gemi dolusu masumu öldürdükten sonra mı dedi, önce mi?
Sahneyi hatırlamadığımdan soruyorum. İroni yok yani. Vay be.
Önce adalet, sonra masumlar.
Harbi napolyon tavuğu etmiş herkesi bu.
He ya.Elini taşın altına sokamayanlar anlayamaz zaten Akainunun neyden bahsettiğini.Hayal kuranlar ile gerçekleştirenlerin en büyük farkı budur.