Seri sonu yeni oluşacak dünyada bir kolluk kuvveti olarak denizcilere ihtiyaç olacak. Ama Akainu olur mu olmaz mı bilemem. Büyük ihtimal reyis adalet yolunda ölecek. Az kaldı zaten adaletin çekicini vurmasına, belki korsanlara belki kutsallara.
En sinirli hali dediğin wb yarı ölü. En çöp denizcilerin bile kılıç sapladığı adama lav meyvesiyle yara açmak cidden çok büyük başarı.Bu adamların elinde iklim değiştirecek güç var hala Yonkou>Amiral deniyor. Kaido'nun ateşi Akainu Kralı gıdıklar sadece. WB'den en sinirli hali ile iki tane şok yiyip kafasının yarısını alan ve yeraltından gelen adam bu. Oden gibi kesmez Sakazuki yada Bege gibi salak salak füze fırlatmaz yine diyecem bu adamlarla dövüşürken (Amiraller ile) belki kazanma sansin %51'dir ama kazandıktan sonra kesinlikle bir daha Yonkou pozisyonunu koruyamazsın bunlar bir açık yakaladı mi kol bacak göz herşeyi alırlar. Odan sonrada o halinle en kötü adam bile gelip seni indirir.
Sen yazdıklarımı yanlış anlamışsın, benim sok dalgasından kastım Amirallerin dayanıklılıkari (ki WB'nin o saldırısını herkes kaldiramaz), açtığı yaradan kastım da eğer açık verirsen geri döndürülemez bir yara acacaklariydi.En sinirli hali dediğin wb yarı ölü. En çöp denizcilerin bile kılıç sapladığı adama lav meyvesiyle yara açmak cidden çok büyük başarı.
Yonkoular birbirleriyle geçinemiyor sen ittifaktan bahsediyorsun.Hem dertleri denizciler olsaydı yaparlardı.Ama denizcilerin sorunu korsanlar olduğuna göre ve senin dediğin amiraller yonkoulara denk güçteyse her bir amirale yanına biraz asker verilip korsan devrini kapatmaları gerekir.Neden yapmıyorlar sence güçleri yetmiyor olmasın sakınYoo aksine Yonkoular en az 2 Amiral ediyorsa 2 3 Yonkou ittifak yapıp Denizcileri dağıtsın niye yapmiyorlar? Niye tantanaya giriyorlar?
Amiraller Yonkoulara denk ama Denizcilerde Yonkoy Kumandanları indirecek pek bir kişi yok.Belki şu yeni gelen 2 Koramiral yener.Kumandan eksiğini Shichibukai kapatıyordu ama o da gitti.Her Amirale biraz ordu verip bir Yonkouya yollarsan ortalik karısir ve diğer Yonkoular harekete geçer.Denizciler de sadece Yonkoularla ilgilenmiyor başka gitmeleri gereken yerler de var.Ortalık kaosa döner.
Yonkou'yu Yonkou yapan tek şey kendi gücü değil,aynı zamanda tayfasının genişliği ve gücü.
Yonkoular birbirleriyle geçinemiyor sen ittifaktan bahsediyorsun.Hem dertleri denizciler olsaydı yaparlardı.Ama denizcilerin sorunu korsanlar olduğuna göre ve senin dediğin amiraller yonkoulara denk güçteyse her bir amirale yanına biraz asker verilip korsan devrini kapatmaları gerekir.Neden yapmıyorlar sence güçleri yetmiyor olmasın sakın
Yonkou tayfası dediğin kaidonun tekleyeceği adamlardan oluşuyor. Denizcilerde kaido ayarı 4 tane adam olsa zaten koramirale gerek yok. 4 tane kaido beraber saldirsa bir yonkou tayfasını dümdüz ederler. Garp sengoku falan onları hiç saymıyorum bile.Amiral Yonkou ile ilgilendi diyelim.Diğer Kumandanlar ne olacak peki? Onları geçtim Sağ Kollar ne olacak? Amiraller dışında sağ kolları alacak herhangi bir Denizci yok.Belki şu yeni gelen 2 Koramiral hariç.Ver biraz asker Amirale gönder dimi,Yonkounun da tayfası var o ne olacak?Yonkoularda kalabalik ve güçlü? Sadece zirvedekileri düşünüyorsunuz.