Baya zor bir çocukluk geçirmiş. Umarım haydutlar falan girer işin içine de basit motivasyonu tercih etmez Oda.çocukluk çizimine baktığımızda öyle duruyor gibi.
Baya zor bir çocukluk geçirmiş. Umarım haydutlar falan girer işin içine de basit motivasyonu tercih etmez Oda.çocukluk çizimine baktığımızda öyle duruyor gibi.
Denizcilerin Kralı olacam misyonu ile Luffynin denizci modeli olsa ya.Baya zor bir çocukluk geçirmiş. Umarım haydutlar falan girer işin içine de basit motivasyonu tercih etmez Oda.
Hikaye hızlandı. Akainu için çok fazla twist yapacağını sanmam. Bize gösterdiği neyse onu verir muhtemelen.çocukluk çizimine baktığımızda öyle duruyor gibi.
İncecik omuzlarıyla daha o yaşta bile adaletin ağır yükünü omuzlamış. Bakışlar zaten ''burada vurulması gereken biri vardı ben vurdum bakışı'' Nerede görsem tanırım bu yiğit bakışı.Denizcilerin Kralı olacam misyonu ile Luffynin denizci modeli olsa ya.
Bu adama oy atmadın bir de övme keko reis...İncecik omuzlarıyla daha o yaşta bile adaletin ağır yükünü omuzlamış. Bakışlar zaten ''burada vurulması gereken biri vardı ben vurdum bakışı'' Nerede görsem tanırım bu yiğit bakışı.
Şimdi İm-sama'dan ne çıkacağına emin olmadığım için sürpriz ata oynayasım geldi. Hem bakma İm-sama da iyi biri çıkacak. Etrafındaki peştolar tarafından yanlış yönlendiriliyorBu adama oy atmadın bir de övme keko reis...
Bu adam serinin net en iyi karakteridir, adamın asalete bak çocukken
Sakazukiyi Luffye tercih ettin, Shankse tercih ettin.....Şimdi İm-sama'dan ne çıkacağına emin olmadığım için sürpriz ata oynayasım geldi. Hem bakma İm-sama da iyi biri çıkacak. Etrafındaki peştolar tarafından yanlış yönlendiriliyor
Luffy'e tercih söz konusu değil, Luffy o seçimde olmaz bile. O kadar değerlidir kendileri ^^Sakazukiyi Luffye tercih ettin, Shankse tercih ettin.....
Akainu aktif takılınca çok üzüleceksin söyliyim. Bunun gibi adam bulamazsın
Hikaye hızlandı. Akainu için çok fazla twist yapacağını sanmam. Bize gösterdiği neyse onu verir muhtemelen.
Yanlış hatırlamıyorsam senin avatarlarından biriydi. Çocukluk resmi vardı. Çok beğenirdim.
Güzel bir şey vaad ediyordu ama 5 yıl hengamesinde arada kaynayacak gibi.
Şu "Beni kükrerken duy" sözünün kaynağı ne? Akainu'yla çok güzel uyuyor.Sakazukinin nadir resimlerini avatar olarak kullanıyorum.Umarim 5 yil hengamesi diye erimez.Imparatorlarin hikayelerini görüyoruz Amirallerinkini de görelim