Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Seri sonu yeni oluşacak dünyada bir kolluk kuvveti olarak denizcilere ihtiyaç olacak. Ama Akainu olur mu olmaz mı bilemem. Büyük ihtimal reyis adalet yolunda ölecek. Az kaldı zaten adaletin çekicini vurmasına, belki korsanlara belki kutsallara.

Bu adamların elinde iklim değiştirecek güç var hala Yonkou>Amiral deniyor. Kaido'nun ateşi Akainu Kralı gıdıklar sadece. WB'den en sinirli hali ile iki tane şok yiyip kafasının yarısını alan ve yeraltından gelen adam bu. Oden gibi kesmez Sakazuki yada Bege gibi salak salak füze fırlatmaz yine diyecem bu adamlarla dövüşürken (Amiraller ile) belki kazanma sansin %51'dir ama kazandıktan sonra kesinlikle bir daha Yonkou pozisyonunu koruyamazsın bunlar bir açık yakaladı mi kol bacak göz herşeyi alırlar. Odan sonrada o halinle en kötü adam bile gelip seni indirir.
En sinirli hali dediğin wb yarı ölü. En çöp denizcilerin bile kılıç sapladığı adama lav meyvesiyle yara açmak cidden çok büyük başarı.

En sinirli hali dediğin wb yarı ölü. En çöp denizcilerin bile kılıç sapladığı adama lav meyvesiyle yara açmak cidden çok büyük başarı.
Sen yazdıklarımı yanlış anlamışsın, benim sok dalgasından kastım Amirallerin dayanıklılıkari (ki WB'nin o saldırısını herkes kaldiramaz), açtığı yaradan kastım da eğer açık verirsen geri döndürülemez bir yara acacaklariydi.

sağ kollar daima güçlüdür, her türlü adama sorun çıkarabilecek kadar sağlamlardır lakin bu bulguyla amirallere denk demek bilemiyorum yani sağ kollar bir iki tık altıdır maksimum, amiraller yonkou ayarında adamlar sağ kollar zayıf mı ki sorun çıkaramasınlar? hepsi arasında bir iki tık oynuyor diye düşünüyorum amiral ile yonkou aynı ayar gibi, ikileme girersek yonkou bir tık üstüdür fazlası olduğunu sanmıyorum

Yoo aksine Yonkoular en az 2 Amiral ediyorsa 2 3 Yonkou ittifak yapıp Denizcileri dağıtsın niye yapmiyorlar? Niye tantanaya giriyorlar?

Amiraller Yonkoulara denk ama Denizcilerde Yonkoy Kumandanları indirecek pek bir kişi yok.Belki şu yeni gelen 2 Koramiral yener.Kumandan eksiğini Shichibukai kapatıyordu ama o da gitti.Her Amirale biraz ordu verip bir Yonkouya yollarsan ortalik karısir ve diğer Yonkoular harekete geçer.Denizciler de sadece Yonkoularla ilgilenmiyor başka gitmeleri gereken yerler de var.Ortalık kaosa döner.

Yonkou'yu Yonkou yapan tek şey kendi gücü değil,aynı zamanda tayfasının genişliği ve gücü.
Yonkoular birbirleriyle geçinemiyor sen ittifaktan bahsediyorsun.Hem dertleri denizciler olsaydı yaparlardı.Ama denizcilerin sorunu korsanlar olduğuna göre ve senin dediğin amiraller yonkoulara denk güçteyse her bir amirale yanına biraz asker verilip korsan devrini kapatmaları gerekir.Neden yapmıyorlar sence güçleri yetmiyor olmasın sakın

Yonkoular birbirleriyle geçinemiyor sen ittifaktan bahsediyorsun.Hem dertleri denizciler olsaydı yaparlardı.Ama denizcilerin sorunu korsanlar olduğuna göre ve senin dediğin amiraller yonkoulara denk güçteyse her bir amirale yanına biraz asker verilip korsan devrini kapatmaları gerekir.Neden yapmıyorlar sence güçleri yetmiyor olmasın sakın

Amiral Yonkou ile ilgilendi diyelim.Diğer Kumandanlar ne olacak peki? Onları geçtim Sağ Kollar ne olacak? Amiraller dışında sağ kolları alacak herhangi bir Denizci yok.Belki şu yeni gelen 2 Koramiral hariç.Ver biraz asker Amirale gönder dimi,Yonkounun da tayfası var o ne olacak?Yonkoularda kalabalik ve güçlü? Sadece zirvedekileri düşünüyorsunuz.

Adam gibi adam.Çok merak ediyorum bu king i kim alacak seri sonuna kadar.Oda biraz adam olda artık şu dövüşleri düzgün çiz çizemiyorsan komple mangayı iptal et bizde rahatlıyalım.

Oda yukarıya taşıyacağı karaktere önce temiz bir sopa attırıyor.Buda o karakterlerden biri.Wb’ye yenildikten sonra filo amirali oldu.Ömrünün uzun olmadığını düşünüyorum

Amiral Yonkou ile ilgilendi diyelim.Diğer Kumandanlar ne olacak peki? Onları geçtim Sağ Kollar ne olacak? Amiraller dışında sağ kolları alacak herhangi bir Denizci yok.Belki şu yeni gelen 2 Koramiral hariç.Ver biraz asker Amirale gönder dimi,Yonkounun da tayfası var o ne olacak?Yonkoularda kalabalik ve güçlü? Sadece zirvedekileri düşünüyorsunuz.
Yonkou tayfası dediğin kaidonun tekleyeceği adamlardan oluşuyor. Denizcilerde kaido ayarı 4 tane adam olsa zaten koramirale gerek yok. 4 tane kaido beraber saldirsa bir yonkou tayfasını dümdüz ederler. Garp sengoku falan onları hiç saymıyorum bile.

Kendisi anca laf olan biridir. Hadi Wano"ya gidemiyorsin 2 yonkou var diye. Teach" le shanks in peşine düşsene. Adamların yeri belli. Ama yok "yeterli adamımız yok" diyince bir hava geliyor dimi basgan

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık