Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Kral ve Imparator olabilecek bir potansiyele sahip ve adalet dagitan bir karakter. Ne demis Shakespeare "Kendimi uzayin krali bile sanabilirim". Sakazuki'ye uyarlarsak "Kendimi adalet bekicisi sanabilirim" . Ne uyumlu oldu be.

Çok içerlenmişsin. Muhtemelen Ohara etkisinden... Benzer şeyleri babalık için düşünmüyorsundur umarım.
Aksine Akainu'nun serideki durumundan rahatsızım, özellikle animede. Daha aktif hikayede yer almasını beklerdim. Adama biçilen rol çok pasif. Babalık iyi birisi. Akainu iyi birisi değil. İyi birisi ve kötü birisi ayrımı çok basittir. Bunu açıklamaya gerek yok.

Aksine Akainu'nun serideki durumundan rahatsızım, özellikle animede. Daha aktif hikayede yer almasını beklerdim. Adama biçilen rol çok pasif. Babalık iyi birisi. Akainu iyi birisi değil. İyi birisi ve kötü birisi ayrımı çok basittir. Bunu açıklamaya gerek yok.
İşte iyi birisi kötü birisi amaca göre değişir. Babalık denizcileri öldürürken pek de iyi birisi gibi değildi. Adayı yok etmeye
çalışırken de iyi birisi gibi değildi.

Çünkü amacı Ace'i kurtarmaktı. Bu uğur da neler olduğu önemli değildi.

Benzer şeyler Sakazuki için de geçerli. Buna en yakın örneği şöyle verebilirim sanırım.

Sahneyi bulamadım ama Water 7 da idi yanlış hatırlamıyorsam. Luffy Kuzan'a karşı halkı denizcileri kötü olduğuna dair uyarıyor ve uzak durması gerektiğini söylüyordu. Halk ise Luffy'nin neden bahsettiğini anlamaya çalışıyordu.

İşte iyi birisi kötü birisi amaca göre değişir. Babalık denizcileri öldürürken pek de iyi birisi gibi değildi. Adayı yok etmeye
çalışırken de iyi birisi gibi değildi.

Çünkü amacı Ace'i kurtarmaktı. Bu uğur da neler olduğu önemli değildi.

Benzer şeyler Sakazuki için de geçerli. Buna en yakın örneği şöyle verebilirim sanırım.

Sahneyi bulamadım ama Water 7 da idi yanlış hatırlamıyorsam. Luffy Kuzan'a karşı halkı denizcileri kötü olduğuna dair uyarıyor ve uzak durması gerektiğini söylüyordu. Halk ise Luffy'nin neden bahsettiğini anlamaya çalışıyordu.
Konuyu şu mesaja kadar ciddiye almamıştım. Ama madem öyle yazayım. Akainu bu tartışmalar için fazla basit kalıyor. Tartışılacak pek bir şeyi yok özünde. Hitler'in ve nice bu dünyaya kan getirmiş imparatorların da kendine göre bir etik anlayışı vardı eğer mesele oysa.

Akainu olabildiğince radikal bir Devlet Bahçeli modeli. Korsan olsaydı da Arlong gibi bir şey olurdu, ortası yok.

Karmaşık olan bir şey yok.

Akainu kandırılmaz.Kandırır.Örnek Squardo ve Ace malı.
Filo amirali olunca olayların iç yüzünü görüp Gorosei’ye diklenmeye başladı. Son savaş sırasında da iyice karşılarına geçeceğini tahmin ediyorum. Fakat Im-sama’nın isteği üzerine kayıp yüzyılın tarihten silinmesi için harcadığı masumların canlarını One Piece alemi unutmaz...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık