Ocaktasın yavru kurt diyebileceğimiz kim var ki?Köpek köpektir kardeş.Cinsi olmaz.Bize Kurt lazım
Ocaktasın yavru kurt diyebileceğimiz kim var ki?Köpek köpektir kardeş.Cinsi olmaz.Bize Kurt lazım
Şişme balondan güzel soğan halkası olmaz be reyis.Ben Garp vs Roger olurken Sakazuki vs Oden bekliyorum.
Neye göre denilir şimdi buna be sanki Şimdi düşününce bu adam çizgisinden hiç şaşmamış. En kötü şu lafına bir şeyler bulunur " Filo amirali olarak benim itibarımız zedelemeyin" demişti Goroseilere ki orada bile kendisinden kastı muhtemelen denizciler idi. Serideki net adamlardan birisidir bence.İyi birisi değil.
Nası neye göre? Akainu iyi birisi değildir. Çünkü iyi birisi değil. Bunu açıklamaya gerek yok. İyi birisi olmayan birisi iyi birisi olamaz.Neye göre denilir şimdi buna be sanki Şimdi düşününce bu adam çizgisinden hiç şaşmamış. En kötü şu lafına bir şeyler bulunur " Filo amirali olarak benim itibarımız zedelemeyin" demişti Goroseilere ki orada bile kendisinden kastı muhtemelen denizciler idi. Serideki net adamlardan birisidir bence.
Çok içerlenmişsin. Muhtemelen Ohara etkisinden... Benzer şeyleri babalık için düşünmüyorsundur umarım.Nası neye göre? Akainu iyi birisi değildir. Çünkü iyi birisi değil. Bunu açıklamaya gerek yok. İyi birisi olmayan birisi iyi birisi olamaz.
Aksine Akainu'nun serideki durumundan rahatsızım, özellikle animede. Daha aktif hikayede yer almasını beklerdim. Adama biçilen rol çok pasif. Babalık iyi birisi. Akainu iyi birisi değil. İyi birisi ve kötü birisi ayrımı çok basittir. Bunu açıklamaya gerek yok.Çok içerlenmişsin. Muhtemelen Ohara etkisinden... Benzer şeyleri babalık için düşünmüyorsundur umarım.
İşte beklenen yorumlar.Whitebeard eski haliyle iki tane koysa yeter. Sonra MarineFord Harp Müzesinde pestil diye sergilerler.