Karaktersiz.
Croco bile diyordu bu şerefsizin istediğini yapmasına izin verirseniz adam değilsiniz diye o tarz bir lafı vardı tam hatırlamıyorum şimdi.Baya tiksinir gibi konuşmuştu.Amaç için yapıyor hiç olmazsa adam bir şey biliyor demek ki.
Bak Vivi falan sakata geldi şuan. Croc'un eline bakacaklar gelip bizi kurtarsa diye.
Bu karaktersiz ile Croc'un adını yan yana anma bir daha.![]()
Aynen Jinbe ve Luffy'i kurtardıktan sonra diyor. Adam da biliyor haysiyetsiz bir kişiliğe sahip olduğunu ne desin başka?Croco bile diyordu bu şerefsizin istediğini yapmasına izin verirseniz adam değilsiniz diye o tarz bir lafı vardı tam hatırlamıyorum şimdi.Baya tiksinir gibi konuşmuştu.
O zaman Mihawk apaçık ara serinin zirvesi olur.Sakazuki'nin 33 sayfa olan tanıtım konusu sadece 2019 senesi içerisinde 100 sayfa artarak 133'e ulaşmıştır.Emsali görülmeyen bu başarı neticesinde,Sakazuki'nin ne denli derin ve iyi yazılmış bir karakter olduğu görülmüştür.
Bunu yazdında yohoho sarkısı geldı aklıma ne gunlerdı beeeh. Bu arada Akaınu cıddı gucludur ama serıde bu kadar ''Aslında hakkı yenılıyo.'' denıp bı o kadar abartılan baska karakter yoktur.Brook'u öldüremez.CiddiyimÇünkü o zaten ölü yohohohooh
Ah keşkeKaptan-ı Derya. Halka güven, düşmana korku veren büyük kaptan. Her gencin bende büyüyüne böyle olacağım diye örnek aldığı adam. Çık gel Wano'ya şu çapulcuları dağıt sağa sola.
He yaŞaka bi yana az kalsın Ace kendileri öldürüyordu. Özellikle Kuzan’ın durdurduğu tsunami ve deprem![]()