Tamam işte adalet var mı dünya da? Yok. Bende bunu diyorum. Mutlak adalet bu değil. Adalet bir bütündür. Kötülükle savaştığını iddia ediyorsan, tüm kötülerle savaşacaksın. Sakazuki’nin neyi neden yaptığı çok umrumda değil. Benim dediğim; bu adam mutlak adalet değil. Yoksa Sakazuki iyi tasarlanmış bir one piece karakteri. Eğer bir karakteri seveceksek olduğu gibi sevelim. Şimdi hangisi daha adam? Hangisi daha adaletli? Fujitora mı? Sakazuki mi? Denizci oluşumunun içinde; Kutsallar, Schiler ve kutsallara aşırı bağlı Cp oluşumu var. Hepsi bir şekilde halka zarar verdi. Saka be yaptı bunun için? Hiçbir şey. Ama Fuji başkan hemen oyununu oynadı ve bit şeylerin değişmesine sebep oldu.
Bu Ohara olayı kayıp yüzyılla alakalı değil mi? Oharalılar kötü insanlar mıydı? Şimdi ben çıksam, adalet için deyip İnsanlara gerçekleri anlatmak isteyen aydınları/insanları katletsem, yaptığım doğru mu olacak? Bir de onların yanında işle alakası olmayan diğer insanları da yok ediyorum. Bu dünya da böyle değil mi? Eğer insanların gözünü açmaya çalışırsan susturuluyorsun. Buna onay veriyorsun yani sen öyle mi? Yani senin halkın böyle bir nedenden dolayı yok olsa, buna okeysin. O zaman Hitler de adaletli, başımızda ki adamlar da adaletli. Hepsi kendi doğrularını kovalıyor sonuçta.
Tamam da ben bunun açıklamasını yaptım. Sakazuki açık açık her kötülüğe karşı işlem yapmış olmuyor. Yani bu benim düşüncem değil. Böyle bir şey var şu an.