@Mr. Bushido Ayıp lan, Ace abimiz üzerinden öyle şakalar yapılır mı? Komik ama olsun. 
Pardon, yanlış etiket. O kim ya?
@Mr.Bushido
Sana da ayıp.
@Mırage

Pardon, yanlış etiket. O kim ya?

Sana da ayıp.

Apo Kizarudan tek yedi. Aokiji Robini buz heykel yaptı. Enel Zoro'yu tekledi.Apo da Kizaru'yu yarmıştı. Robin de Aokiji yı kırmıştı. Zoro da Enel'i kesmişti. Benzer sahne.
Kumdan cam yapar cam.![]()
Bi de ben deneyeyim etiketlemeyi asfdsdfd @Mr.Bushido@Mr. Bushido Ayıp lan, Ace abimiz üzerinden öyle şakalar yapılır mı? Komik ama olsun.
Pardon, yanlış etiket. O kim ya?@Mr.Bushido
Sana da ayıp.@Mırage
Adam kendini yedeklemiş, helal olsun.Bi de ben deneyeyim etiketlemeyi asfdsdfd @Mr.Bushido
Kardeşim Ace aklını kullanıp orada gideceği yerde, Saka’ya kafa tutup delinerek, bu şakaları haketti.@Mr. Bushido Ayıp lan, Ace abimiz üzerinden öyle şakalar yapılır mı? Komik ama olsun.
Pardon, yanlış etiket. O kim ya?@Mr.Bushido
Sana da ayıp.@Mırage
@Roronoa Zoro daha beni etiketleyememişsin bile yazıklar olsunBi de ben deneyeyim etiketlemeyi asfdsdfd @Mr.Bushido
Admin bey görevini düzgün yapamıyor asffdsfdg@Roronoa Zoro daha beni etiketleyememişsin bile yazıklar olsunBak Mirage-Sama hemen nasıl etiketlemiş.
![]()
Saka'nın içinde bir parça da olsa insanlık var. Ohara'yı bombaladığında emre itaat etti. Ama üzüldüğüne dair bir vurgu var. Çömezlikten beri Dünya Hükümetine karşı bir planı olsa şaşırmam. Hem Korsanlardan hem de dünya hükümetinden nefret ediyor olabilir.Hükümet ile ters düşmeye başladı. Oda o sahneleri pek boşuna çizmedi bence. Saf kötü bir karakter olmasa hükümete karşı bir şeyler yapacak ve bizi destekleyecek diyeceğim ama yok olmaz.
Oda'nın aklında ne var acaba?
Halk ayaklanıyor hahahaAdmin bey görevini düzgün yapamıyor asffdsfdg
@hükümetistifa
Tamam. Bu darbe olmuyor mu?Akainu mevcut sistemden rahatsız değil ki? En fazla kutsalları kaldırır. Onun dışında kendi adaleti adı altında her türlü naneyi yemeye devam eder.