Başarısız bir darbe.Hükümet ile ters düşmeye başladı. Oda o sahneleri pek boşuna çizmedi bence. Saf kötü bir karakter olmasa hükümete karşı bir şeyler yapacak ve bizi destekleyecek diyeceğim ama yok olmaz.
Oda'nın aklında ne var acaba?
Başarısız bir darbe.Hükümet ile ters düşmeye başladı. Oda o sahneleri pek boşuna çizmedi bence. Saf kötü bir karakter olmasa hükümete karşı bir şeyler yapacak ve bizi destekleyecek diyeceğim ama yok olmaz.
Oda'nın aklında ne var acaba?
Akainu mevcut sistemden rahatsız değil ki? En fazla kutsalları kaldırır. Onun dışında kendi adaleti adı altında her türlü naneyi yemeye devam eder.Başarısız bir darbe.
Korsanın oğlu olan bir korsan.Pek tanımasına gerek yok kişilik analizi yapmak için.Sistemin içindeki çarpıklıklardan rahatsız değil, yani Denizcilerin çizgisinden rahatsız değil. Öyle olsa Ohara'daki masum insanları katletmezdi. Akainu bildiğin faşizan, kendi ilkeleri dışındaki her şeye düşman. Karşıdaki korsansa kişilliğini umursamıyor. Sırf Roger'ın oğlu olduğu için tanımadığı birine güt güdüyordu bu kafada biri. Pek de rahatsız değil.
Yani Akainu'nun kişiliği pek tartışmaya açık değil, kalıp bir tip. Söylediklerimde mangada olmayan bir taraf yok. Sevenler de böyle seviyor, kabul etmediğiniz noktayı anlayamadım.Korsanın oğlu olan bir korsan.Pek tanımasına gerek yok kişilik analizi yapmak için.
Korsanlar kralının oğlu gitmiş korsan olmuş.Karakter analizi kasmaya dahi gerek yok diyorum idam emri için.Yani Akainu'nun kişiliği pek tartışmaya açık değil, kalıp bir tip. Söylediklerimde mangada olmayan bir taraf yok. Sevenler de böyle seviyor, kabul etmediğiniz noktayı anlayamadım.
Karakter analizi kassın demedim zaten, oradaki kimse karakter analizi kasmıyor. Aokiji de idamın gerçekleşmesine yardım ediyor ama bunu kin gütmeden yapıyor. Akainu'nun kişiliğini anlatmak için bahsettim ben. Takıntılı bir karakter Akainu. Ve kişiliği pek tartışmaya açık değil, kalıp bir tip.Korsanlar kralının oğlu gitmiş korsan olmuş.Karakter analizi kasmaya dahi gerek yok diyorum idam emri için.
Aka'nın özel patatAceli böreğinden kaldıysa da alabilir miyim:dSakazuki: Sadece 2 lira farkla Soğan halkası ister miydiniz?
Okurlar: Aaaa tamam olur.
Sakazuki: Buyrun