Akainu Fan Aiden.Seri okurken nötr idim. Forumda gereksiz linç yediği için daha çok isindim. Favori adamlarimdan.
Akainu Fan Aiden.Seri okurken nötr idim. Forumda gereksiz linç yediği için daha çok isindim. Favori adamlarimdan.
Kelalaka denilesi bir yorum olmuş.doru Akainu=Brook zaten xd
Hep WB yüzünden sevdim bu adamı. WB'yi gereksiz göklere çıkaranlar, bu adamı yükseltti.Akainu Fan Aiden.
Gorosei'ye racon kesen Akainu mu Hükümet köpeği?Hükümet ve kutsal ejder köpeği kırmızı köpek.
Ryokugyu'yu henüz görmedik.Fuji Akainu'dan güçlüyü nerden çıkardın merak ettimFuji şuan en güçlü amiral. Fuji > Akainu. Fuji ileride filo amirali olacak. Altında da Coby, Smoka ve Hina olacak.
O konu da haklı bence.Gorosei'ye racon kesen Akainu mu Hükümet köpeği?
Kizaru Aokiji fln normal Akainu gelince köpek
Nerede?Seri okurken nötr idim. Forumda gereksiz linç yediği için daha çok isindim. Favori adamlarimdan.
Şu an konusundasin. Başla 1. sayfadan. Köpek diyen mi ararsin, Squardo olayını diyen mi, Ace'i öldürdüNerede?
E bu adam serideki en acımasız karakterlerden biri, sevmeyeni olması doğal? Ki serinin en sevilen karakterlerinden birini öldürdü.Şu an konusundasin. Başla 1. sayfadan. Köpek diyen mi ararsin, Squardo olayını diyen mi, Ace'i öldürdüdiyen mi, WB'nin arkasından konuştu diyen mi :d
Neyse. Robine laf atanlara Akainu ayarı çekmiştir. Robinimi uzduler Oharadaki halk. Öldüler ohhh iyi oldu![]()