Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Tamam Wb tayfası özel ama adam Yonkou değil mi ? Diğer Yonkou'lar bu adama nasıl ayak uydurdu ? Tek taraflı bakma olaya bence. Luffy 3 amirali karşısına almadı. Wb tayfasının yardımıyla oraya kadar ilerleyebilmişti. Ayrıca 3ü ile savaşmadı da. Yani demek istediğim karşısına çıkan 3 kişi demek istemedim ben orada. Gidelim mi Wano'ya demesi bir şey değiştirmez. Gitsin de görelim ne olacak . Amiral'i yonkoudan yüksekte tutacak bir şey demedim ben ayrıca. 2 amiral bir yonkouyu alamaz . 3ü olunca anca dengelenir. Aradaki fark bu kadar fazla.
,
Wb'ye özel demedim. Wb ve Tayfasinın Denizciler'in alt seviyelerinde olan kişilerinden üstun olması seklinde.
Kalınlastırdıgım yeri okuduktan sonra ne desemde senin icin bir anlam ifade etmeyeceğini düşünerek iyi günler dilerim:)

2 Amiral<Yonkou fikri benim fikrim ile çok uçta maalesef. Tabi sizin fikrinizi de küçümsemiyorum elbet ama diyecek bir seyde bulamıyorum.:)

Süper ya.

Adam gibi adam Sakazuki beyler, denizcilerin kralının konusu açılmış gene.

Saygimi sunayım tekrardan.
Bir ara Wb ve amiral konusuyla ilgili bir sey demistin. Şimdi anliyorum.:good:

Tamam Wb tayfası özel ama adam Yonkou değil mi ? Diğer Yonkou'lar bu adama nasıl ayak uydurdu ? Tek taraflı bakma olaya bence. Luffy 3 amirali karşısına almadı. Wb tayfasının yardımıyla oraya kadar ilerleyebilmişti. Ayrıca 3ü ile savaşmadı da. Yani demek istediğim karşısına çıkan 3 kişi demek istemedim ben orada. Gidelim mi Wano'ya demesi bir şey değiştirmez. Gitsin de görelim ne olacak . Amiral'i yonkoudan yüksekte tutacak bir şey demedim ben ayrıca. 2 amiral bir yonkouyu alamaz . 3ü olunca anca dengelenir. Aradaki fark bu kadar fazla.
,
son dediğinle de saçmaladın.O zaman 2 yonkou birleşsin Donanma'yı ve WG'yi ezsin ve önlerrinde engel kalmasın.Amiral vs Yonkou da kesinlikle amiral alır demiyoruz ama kesinlikle yonkou alır demek yanlış.2 amiral bile alamaz ve 3 olunca anca dengelenir düşüncesinin kaynağını anlatasna

"WB gençliğinde amiralleri tekler, dovusmez bile" de var. :D Daha anlarsın :good:
Amiral = Spandam

ok

Meali:2 delik bir yonkouyu alamaz 3.delik yeterli gelir.
:hhh::hhh::hhh:

Yerinde xd

Wb göndermesi miydi o ? Bana mı öyle geliyor ?
Evet xd

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık