Ben Sabo'ya güveniyorumAkainu'ya girmeye kalkışsa benim için zafer kazanır ama bana hiç alabilirmiş gibi gelmiyor.
Ben Sabo'ya güveniyorumAkainu'ya girmeye kalkışsa benim için zafer kazanır ama bana hiç alabilirmiş gibi gelmiyor.
O da olabilir de Sabo'nun dövmesini istiyorumDövemez hoca. Dragon alır bunu.
Şimdi demiyorum zaten ilerideMuhahahahha
Ace Superrokie idi.Ayrıca o çağda babaya göre yargılama da vardı.Bi yandan da bir D. öldürüldü.Keyfi savaş dediğim Ace'in idamının sebep olması.
Ace, Roger'ın oğlu olduğu için idam edildi. Yani tamamen ego tatmini olsun diye, keyifleri öyle istiyor diye idam ettiler bu çocuğu.
İbreti alem için de dünyaya duyurdular.
"Bakın biz istediğimize (Doflamingo, Crocodile) istediği gibi zulüm yapma desteği ve özgürlüğü veririz, istediğimizi sırf babası canımızı vakti zamanında sıkmış biriydi diye idam ederiz." diyorlardı.
Tabi bu rezilliğe katlanamayan birileri vardı. Karşı geldiler. Savaş çıktı.
Yani tamamen keyfi bir savaştı.
Beyazsakal tarafını masum ya da kahraman ilan etmeye çalışmıyorum tabi, sadece Ace'in idamının anlamsızlığını ve keyfiliğini dile getiriyorum.
Ben de ama Akainu aslan payı.Ben Sabo'ya güveniyorum
Umarım gerçekçi olup tatmin etmeye çalışmaz.O zaman biz tatmin oluruz.Kizaruya zarar veremeyen sağ kol Marcolu yerde Fujiye bandaj sardirmis Sabo.
Sağ kol üstü diyelim. Yavaştan Akainu seviyesine gelebilir Sabo. Iyi biri, Akainu sevilmeyen karakter. Ona göre çizer Oda, fanlari tatmin etmek için.
Döver umarım. Ne diyeyim.O da olabilir de Sabo'nun dövmesini istiyorum
Şimdi demiyorum zaten ileride
Pek o işlere gireceğini zannetmiyorum ya. Çok ucuz olur. Sabo'nun da intikamla pek işi yok gibi.Kizaruya zarar veremeyen sağ kol Marcolu yerde Fujiye bandaj sardirmis Sabo.
Sağ kol üstü diyelim. Yavaştan Akainu seviyesine gelebilir Sabo. Iyi biri, Akainu sevilmeyen karakter. Ona göre çizer Oda, fanlari tatmin etmek için.
Dragon iyi eğitmiş reyizi. Alacaktır Akainu'yu. Haki yokken dövüşmeye benzemez diyip dalacak :dBen de ama Akainu aslan payı.
Katılıyorum. Zaten Magu Magu için basitçe Mera Mera'nin avcı meyvesi diyebiliriz.Haki seviyesini çok üste çıkarması lazım.Meyvesi işe yaramaz