Orası hakkınde detaylı bilgim yok.Beyaz şehirdeki soykırımın da Ohara'dakilerin suçu olduğunu düşünüyorsun sanırım?
Orası hakkınde detaylı bilgim yok.Beyaz şehirdeki soykırımın da Ohara'dakilerin suçu olduğunu düşünüyorsun sanırım?
Ee o zaman adam niye öldü arkadas hicbiseyin etkisi olmuyor ama adam ölüyorbu kadar darbe hatta kafasının yarısı gitmesine rağmen hala savaşbiliyorsa bence bi etkisi olmamıştır
Şu an Teachi alsa en kral amiraldi. KORSAN, yani işi olan KORSANları öldürdü diye bu nefret arttı. Sonrası Ohara faln bahane hep.Keşke WB ile Ace'yi deşmeseydi de bu kadar dert olmasıydı millete. Ama işte, adalet için nefret edilen olmayı bile kabul ediyor reyiz.
Luffy'nin yaptığı şey aynen bu evet. Zaten sevmem onu. Ama o başka hikaye.@Amiral Sakazuki
Luffy bile bencilce sebepleriden dolayı hapishane baskını yaptı. Kaçacak tecavüzcüleri, katilleri hiç düşünmedi. Bunları gören az kişi.
Law'un memleketi desem.Orası hakkınde detaylı bilgim yok.
ne güzel dedin beKeşke WB ile Ace'yi deşmeseydi de bu kadar dert olmasıydı millete. Ama işte, adalet için nefret edilen olmayı bile kabul ediyor reyiz.
o soykırım saçmalıktı ama insanların elinde olan bişey değildiWG kulaklarını kapadı ve soykırım yaptı.bu yanlıştıBeyaz şehirdeki soykırımın da Ohara'dakilerin suçu olduğunu düşünüyorsun sanırım?
E hani Oharadakileri sivil halkı masum insanlar ölmesin diye öldürmüşlerdi ya. Ne oldu da sonra bir de orada soykırım yapmak zorunda kaldılar onu diyorum.ne güzel dedin be
o soykırım saçmalıktı ama insanların elinde olan bişey değildiWG kulaklarını kapadı ve soykırım yaptı.bu yanlıştı
ama Oharadkiler bilinçli bir şekilde bunu yaptılar
Ben Wg'nin iyiliği veya kötülüğü olan kısmından ziyade gücüyle alakalı yazmıştım aslında. Seni alıntıladığım mesajda o şekildeydi hocam. Yoksa iyilik ve kötülük kavramı işin içine devletler girince pek bir manasız kalıyor bana göre. İyilik ve kötülükten ziyade toplumun yararı ve devletin devamlılığı devreye giriyor.Bende orneklemene devam ettim sen kotu olan bir organizasyonu iyi tarafina takilmissin bende sana kotu olan birseyin iyi tarafindan ziyade aslinda kotuluge hizmet ettigini aciklamaya calisiyorum.Yani denizcilerin hizmet ettigi kutsal ejderlerin iyi oldugunu savunan birisi cikabilir mi?Kutsal ejderler korsanlara izin veriyor ise o zaman kutsal ejderler yine kotulugun kaynagi olmuyor mu?Buna hizmet eden denizciler iyi insanlar mi oluyor simdi?
Neresi olduğunu biliyorum ama yorum yapacak kadar arkasındaki hikayeyi bilmiyorum detaylı.Luffy'nin yaptığı şey aynen bu evet. Zaten sevmem onu. Ama o başka hikaye.
Law'un memleketi desem.
evet insanlar tahliye edilmiştiKizaru'nun sabondy'de insan falan dinlemeden oraya buraya ışın atmasının mantıklı bir açıklaması vardır umarım.