Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 238 54.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.7%

• Kullanılan toplam oy
    438
1-haki ile element kapama diye bişey görülmedi
2-ben yoğunlaştırma örneğini yukarda iyice verdim aceden örnek veriyim düz ateş havuzuna atlamakla aceden hiken yemek aynı değil veya su örneğim adam magmayı elinde toplayıp saldırıyor wbnin içine magma sokuyor bu düz havuza atlamakla bir tutulmaz birdd uyumaları bm ve kaıdoya eksi yazmaz onların derileri sert zaten etkilemişse magma etkilidir hertürlü bana sorsan zaten kaıdoyu deler akainu
3-birde her amiral silahlanma ve gözlem hakisi ustası diye geçıyor vivre cardda bilgin olsun
4-haki>df evet ama bu df yi boşa çıkarmıyor akainu gibi güçlü df ye sahio kişileri değiştirmez mesela wb oden kral hakisi kullanırlen meyvesiyle denk kapışıyordu gayet
Yonko > Amirali kabul etmedikten sonra cidden bir yere varamayız. Mangaya da artık ne hangi bölümde oluyordu o kadar hakim olmadığım için örnek vermek yorar şimdi. :sapkali: Akainu'yu yonko seviyesi kabul etmem için gerekliliklerim de belli işte.

Yonko > Amirali kabul etmedikten sonra cidden bir yere varamayız. Mangaya da artık ne hangi bölümde oluyordu o kadar hakim olmadığım için örnek vermek yorar şimdi. :sapkali: Akainu'yu yonko seviyesi kabul etmem için gerekliliklerim de belli işte.
Kral yonko>amiral alma ama her yonko>her amiral alma hiçdeğilse ;(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık