Kral yapma etme kral hakisine ihtiyacıyokki herifin magma kadar öldürücü saldırılar yapan meyvesş var marınefordda bu adam beyazsakala ölümcül darbeler indiriyor cinnet geçıren beyazsakaldan darbe tanklayıp 16 kumandan+crocoyla tek kapışıyor jinbeyi felanda yokediyor arada unuttunmu kral marınefordu şimdi kuzanla dövüşünden sonra bu herif uçmuşturSavaşta gördüğümüz halinin üstüne Kral Haki + Logia uyanışı görmezsek hiç çıkmasın ofisinden. Artislik yapıp Marineford'u taşımış ama hiç bir numarasını göremedik.
Magma'nın havası Kaido ve Big Mom'ı tekrar gördüğümüzde sönecek, onu hiç tartışmaya gerek görmüyorum o yüzden. Marineford'un da tartışılacak yeri yok. Aokiji ile 10 gün dövüşüp, ofisinde puro içerken 2 milyar ödül kastıysa diyecek bir şeyim yok zaten. Dediğim gibi Kral Haki + Logia uyanışı yaptıysa 5milyarını kabul edebilirim, yoksa Oda'nın yaptım oldu muhabbetidir.Kral yapma etme kral hakisine ihtiyacıyokki herifin magma kadar öldürücü saldırılar yapan meyvesş var marınefordda bu adam beyazsakala ölümcül darbeler indiriyor cinnet geçıren beyazsakaldan darbe tanklayıp 16 kumandan+crocoyla tek kapışıyor jinbeyi felanda yokediyor arada unuttunmu kral marınefordu şimdi kuzanla dövüşünden sonra bu herif uçmuştur
dostum magma havuzuna atlamakla magmanın yoğunlaştırılıp vurulması bir değil ve eminol sönmezMagma'nın havası Kaido ve Big Mom'ı tekrar gördüğümüzde sönecek, onu hiç tartışmaya gerek görmüyorum o yüzden. Marineford'un da tartışılacak yeri yok. Aokiji ile 10 gün dövüşüp, ofisinde puro içerken 2 milyar ödül kastıysa diyecek bir şeyim yok zaten. Dediğim gibi Kral Haki + Logia uyanışı yaptıysa 5milyarını kabul edebilirim, yoksa Oda'nın yaptım oldu muhabbetidir.
Magmada yoğunlaşma diye bir şey yok, meyve dümdüz magma üretiyor işte varsa da Yonko'ya karşı farketmez. Kaido, Nika'ya dayak atarken Haki'nin meyveden daha etkili olduğunu söylüyor, Roger'ın meyvesiz en tepeye oturduğundan bahsediyor falan. Haki > Meyve. Kaido'ya Ryou olmadan hasar veremiyorsun, Magmanın düz Kaido'ya hasar vereceği bile şüpheli.dostum magma havuzuna atlamakla magmanın yoğunlaştırılıp vurulması bir değil ve eminol sönmez
Su havuzuna atlasan bişey olmaz ama yopunlaşan bi su demiri bile kesebilir akainunun kral hakisine ihtiyacı yok napcak acocmu kaplicak herif ? Magmayla kafa alması varken birde onu bunu geçtim aokiji savaşı ile çok güçlenmiştir zaten bu herif logıa uyanışı diye bişeyds görmedik kimseden pek görmesekte akainu mevcut hali ilede 5 milyarı hakediyor zaten
1-haki ile element kapama diye bişey görülmediMagmada yoğunlaşma diye bir şey yok, meyve dümdüz magma üretiyor işte varsa da Yonko'ya karşı farketmez. Kaido, Nika'ya dayak atarken Haki'nin meyveden daha etkili olduğunu söylüyor, Roger'ın meyvesiz en tepeye oturduğundan bahsediyor falan. Haki > Meyve. Kaido'ya Ryou olmadan hasar veremiyorsun, Magmanın düz Kaido'ya hasar vereceği bile şüpheli.
Magmaya düşmelerini de baygın hallerinde bile magma yüzünden ölmeyeceklerini belirtmek için söyledim.