Sakazuki diye yazılır Babazuki diye okunur. One Piece evrenindeki insanlar ona çok şey borçlu...
Sakazuki diye yazılır Babazuki diye okunur. One Piece evrenindeki insanlar ona çok şey borçlu...
Halbuki denizciler olmasaydı kutsallar ile halk ele ele olacak, korsanlarla dans edecekti. Ah bu denizciler, dünya hep bunlar yüzünden böyleEvet sayesinde kutsallara köle olabiliyorlar açlıktan ölebiliyorlar sefalet içinde yaşayabiliyorlar çok şey borçlular gerçekten.
Abi şunlar yüzünden seviyorsan adamı gerçekten söylüyorum başım üstünde yerin var. Harbi söylüyorum. Olunacaksa böyle akainu fanı olsun. Böyle akainu fanına canım kurban.Amiral severlere kutsal fanı denilmeye başlandı şimdide. Ben amiral fanı olup kutsal ejder savunan birini görmedim daha. Bir karakteri seviyor olmak illa onun düşüncelerini benimsediğin anlamına gelmez.Tasarımı, gücü veya tavırlarından ötürü de sevilebilir.
Onlar yüzünden sevmese ne yapacaksınAbi şunlar yüzünden seviyorsan adamı gerçekten söylüyorum başım üstünde yerin var. Harbi söylüyorum. Olunacaksa böyle akainu fanı olsun. Böyle akainu fanına canım kurban.
Kınayacağım tabi ki deOnlar yüzünden sevmese ne yapacaksın
Kizaru hariç kınayabilirsinKınayacağım tabi ki de
Gizli devrimci çıkmaz ise neden kizaru hariç olsun kiKizaru hariç kınayabilirsin