Marco'da Akainu'dan geri çekilmiyor işte, eğer bu mantığı kullanacaksak Marco > BB ortaya çıkar eğer bunlardan bir anlam çıkacaksa. Bana göre tek meyveli BB bile Marco'ya üstün bırak 2 meyve ile Sengoku+Garp ile dövüşeni.BB>Marco muhabbetini bilemem şahsi fikrim BB tokat manyağı yapar Marcoyu.
Benim o panellerden algıladığım şu;
BB, Bonney'e karşılık savaş gemisi talep ediyor hükümetten veya denizcilerden. İlk etapta kadınım olur musun diyor hayır cevabını alınca da vermeyi kafasına koyuyor.
Her neyse BB korsanları takas yapmak için Denzizcileri beklerken canları sıkılıyor. Buda gayet doğal. Bu dünyadaki en sıkıcı şey beklemek çünkü. Takas için gelen kişinin Akainu olduğu görünce de koşarak kaçıyorlar. Eğer orada takas için durmasalar ve takas için gelen kişinin Akainu olduğunu gördükten sonra kaçmasalar evet sıkıldıkları için koşarak uzaklaştılar diyebiliriz.
Akainu'yu sadece bir kişi görüyor öncelikle diğerleri görünce kaçıyorlar yanlış, Auge dışındakilerin bir şey gördüğü yok.
Sıkıldılardan kastedilen başka bir adaya gidip başka ihtiyaçlarını gidermek istemeleri, gemi olayına Sanjuan yüzünden giriyorlar, çünkü gemiyi neredeyse kırmış ve yeni gemi ile onu taşımak istiyorlar. Bunlar neden geç kaldı bu normal değil diyor (denizciler gizlice saldırmak için hazırlık yapıyorlar belli), Auge'de bakmak için yukarı çıkıyor. Auge gemiyi vermeyecekler diyor, BB'de nereden biliyorsun diyor, o da Akainu ile birlikte yollamışlar diyor ve geri çekiliyorlar.
Olay anlaşmanın olup olmaması yani adamlar orada sanki denizcilerle dövüşecekte Akainu gelince vazgeçiyorlar gibi bir algı yaratılıyor. Onların başından beri dövüşmek gibi bir derdi yok, dövüşerek gemi alınmaz çünkü. Bonney'in gemisini bile alamamışlar ya batmış ya kaçmış geri kalan tayfası, denizcilerden gemi batırmadan almak imkansız gibi, özellikle de adamlar önceden gemi vermemek için hazırlık yapmışlarsa. Ohara'da sivil gemi batırdılar sırf ihtimal var diye Enies Loby'de kendi adamlarını feda ederek yine gemi batırdılar, gemiyi almadan yine batırırlardı.
O durumda dövüşmek istemiyorlar çok normal, sıkılmış ve başka adaya gitmek istemeleri sadece nedenlerden birisi, tek neden bu demedim zaten hiçbir zaman. Sen ben öyle demişim, tek neden buymuş gibi algı yapmışsın.
Sanjuan belki de daha önemli bir neden, çünkü o durumda kendisini savunacak halde bile değil adaya çıksa yanacak denizde dursa hareketleri kısıtlı denizcilerin saldırısı ile ölebilir bile. Ayrıca anlaşma olmadığından dövüşmek gibi bir planı olmadığı için hızlıca geri çekilmesi normal. CP'ler geldiğinde de aynını yapmışlar Baltigo'da hemde Devrimcilerin olduğu adaya gittikten sonra, Devrimcilerden Dragon ve Sabo'dan çekinmiyor CP'den mi çekinecek, yine dediğim şeyle aynı mantık, onlar için bunlar önemli şeyler değil onlar sadece ganimet çalmanın derdinde.
Son düzenleme: