Bende severim lakin bu kutsal canlısı. Çok zalim adam. Aokiji başa geçse amiralci olabilirdim net.Sıkıntı yok köpekleri severim dost canlısı varlıklar
Bende severim lakin bu kutsal canlısı. Çok zalim adam. Aokiji başa geçse amiralci olabilirdim net.Sıkıntı yok köpekleri severim dost canlısı varlıklar
Karakterle alakalı en acı şey adamın Adaletle alakasının olmaması
En son ağlayıp küfür ediyorduFanı olduğun iki karakteri deşti diye mi bunlar? :d
En son ağlayıp küfür ediyordu
Kutsalları seviyorum diye bir ibaresi yok adamın.Bende severim lakin bu kutsal canlısı. Çok zalim adam. Aokiji başa geçse amiralci olabilirdim net.
Bende severim lakin bu kutsal canlısı. Çok zalim adam. Aokiji başa geçse amiralci olabilirdim net.
Denizciler kimin emrinde? Amiralleri istedikleri gibi çağıranlar kim?Adam Gorosei'ye bunaklar diye tepki koydu, söylediklerin boşa çıkıyor.
Kutsallara bekçilik yapıyor ama. Onca güce rağmen değiştirmeye dönük tek hareketi olmadığı gibi düzene baş kaldıranlara kin besliyor. Oğlu diye Luffy için dalmadığı adam kalmadı.Kutsalları seviyorum diye bir ibaresi yok adamın.
Bu adamın tek ofsaytı Ohara. Onda da kendince haklı yönü var.
Bekçilik falan yaptığı yok. Doffy olayında benim karizmamı bozuyorsunuz bunaklar diye fırçaladı adamları. Ace olayının ve Luffy'nin peşinden gitmesinin de düzene baş kaldırmakla bi alakası yok ki savaştalar o sıradaKutsallara bekçilik yapıyor ama. Onca güce rağmen değiştirmeye dönük tek hareketi olmadığı gibi düzene baş kaldıranlara kin besliyor. Oğlu diye Luffy için dalmadığı adam kalmadı.
Karizması mı bozuluyormuş konumunun ve yapması gerekenlerin farkındasın ama. Ben misal verdim Luffy yerine Teach Marco vs. dalabilirdi ama kan bağları öncelikli hale getirdi nedense. Düzene baş kaldırdığını görebiliyor muyuz? Kendi adaletinin kutsalların hükmünden farkı ne?Bekçilik falan yaptığı yok. Doffy olayında benim karizmamı bozuyorsunuz bunaklar diye fırçaladı adamları. Ace olayının ve Luffy'nin peşinden gitmesinin de düzene baş kaldırmakla bi alakası yok ki savaştalar o sırada