Umarım olmaz diyeyim o zaman.
Umarım olmaz diyeyim o zaman.
Tabi efendim.Adamlık amirallerin doğasında yok.Bunun gibi karakterlerin çizilmesinin tek sebebi gerçekten adam olan karakterlerin değerinin anlaşılması.
Bastığı topraklara tabela astırır reyiz.Adamdır, adamın dibidir, has maddesidir. Çok büyük adamdır.
Kendisi ile kıyaslandığında en adi kişi bile adam gibi adam olduğundan asıyorlardır.Bastığı topraklara tabela astırır reyiz.
![]()
Seinen bir seride olsaydı MF'de WB tarafından öldürülmüş olurdu muhtemelen.Bu karakteri seinen bir seride görmek isterdim. One Piece'te harcanacak.
Ne diyorsun la? Ben One Piece seinen olsaydı demiyorum. Akainu'nun kendisini ayrı bir seinen serisinde görmek isterdim diyorum. Böyle olunca neden Mf'de WB tarafından öldürülsün ki? Karakter OP evreninde olmayacak.Seinen bir seride olsaydı MF'de WB tarafından öldürülmüş olurdu muhtemelen.
Bastığı topraklara tabela astırır reyiz.
![]()
Sabah sabah okuduğumu anlamamışım. :dNe diyorsun la? Ben One Piece seinen olsaydı demiyorum. Akainu'nun kendisini ayrı bir seinen serisinde görmek isterdim diyorum. Böyle olunca neden Mf'de WB tarafından öldürülsün ki? Karakter OP evreninde olmayacak.