Amiral lobisi olarak Wano'ya gidip 9 kını teklemiştik bile askeri olsaydık.Keşke gerçek olsa da askeri olsak Sakazuki-san.
Amiral lobisi olarak Wano'ya gidip 9 kını teklemiştik bile askeri olsaydık.Keşke gerçek olsa da askeri olsak Sakazuki-san.
Böyle bir konuşma sonrası 9 marabayı kesinlike hallederdik.Amiral lobisi olarak Wano'ya gidip 9 kını teklemiştik bile askeri olsaydık.
Sen hallederdin konuşma işini.Böyle bir konuşma sonrası 9 marabayı kesinlike hallederdik.
Yonko askeri olarak tüm amiral lobisini tek başıma alırım be. Wano'nun şelalesini bile göremezsiniz.Amiral lobisi olarak Wano'ya gidip 9 kını teklemiştik bile askeri olsaydık.
bu kizaruyu ne zaman son güçte görebilicez ya aramaki geldi fujitora geldi sanki oda unutturmaya çalışıyor big moma çevirecekler herhaldeBöyle bir konuşma sonrası 9 marabayı kesinlike hallederdik.
Oda inatla Kizaru'yu göstermiyor artık. Çok büyük olaylar dönecek bence Kizaru gözükünce. Bir anda Sakazuki'nin yanında gözükmez diye tahmin ediyorum. Kellesini almış olabilirler, savaş lordu avlamış olabilir, Tüm Kek adasını fethetmiş olabilir. Banko bir şey çıkacak. Oda göstermiyor nedense.bu kizaruyu ne zaman son güçte görebilicez ya aramaki geldi fujitora geldi sanki oda unutturmaya çalışıyor big moma çevirecekler herhalde
Sizde adanmışlık yok. Biriniz düşse hemen kaçarsınız kaybediyoruz diye. Moralmen düşersiniz. Biz de yürek var.Yonko askeri olarak tüm amiral lobisini tek başıma alırım be. Wano'nun şelalesini bile göremezsiniz.
Oda amiralleri farklı noktalarda işleyebilir bence. Ryokugyu burada. Kizaru belki devrimcilere karşı. Fuji ise Shichi avlıyordur.Oda inatla Kizaru'yu göstermiyor artık. Çok büyük olaylar dönecek bence Kizaru gözükünce. Bir anda Sakazuki'nin yanında gözükmez diye tahmin ediyorum. Kellesini almış olabilirler, savaş lordu avlamış olabilir, Tüm Kek adasını fethetmiş olabilir. Banko bir şey çıkacak. Oda göstermiyor nedense.
ben gizli bir kimlik tarzı bir şeyler beklerdim kendisinden madem gücünü göstermiyorsun bari olaylara dahil et neden bu adam sürekli iş bitirici rolünde herkesin bir kimliği var fujitora kendi adaletini sergiliyor akainu öyle aokiji sürüyle olay yaşadı şimdi yeni gelen amiral akainuyu örnek alıyormuş ama kizaru dümdüz dümdüz hiçbir şey yok o donuk kişilik hoşuma gidiyor ama sen bu karakteri hiç anlatmazsan ben daha ne kadar sempatimi sürdürebilirimkiOda inatla Kizaru'yu göstermiyor artık. Çok büyük olaylar dönecek bence Kizaru gözükünce. Bir anda Sakazuki'nin yanında gözükmez diye tahmin ediyorum. Kellesini almış olabilirler, savaş lordu avlamış olabilir, Tüm Kek adasını fethetmiş olabilir. Banko bir şey çıkacak. Oda göstermiyor nedense.