@Montana ile senin kanallar niyeyse bir türlü patlamadı. İçerikler eğlendiriyor.@sensey @Montana sana bir hediye kargoladı elden teslim ediyorum.Beyazsakal: Böyle bir dayak şekli yok ya!
m.youtube.com
@Montana ile senin kanallar niyeyse bir türlü patlamadı. İçerikler eğlendiriyor.@sensey @Montana sana bir hediye kargoladı elden teslim ediyorum.Beyazsakal: Böyle bir dayak şekli yok ya!
m.youtube.com
Ben bıraktım gibi zaten idare ederdi Montana harbi yapıyor animasyona kimse kolay kolay girişemezdi.Yapsa da geyikleri çok bilmeden yapardı.@Montana ile senin kanallar niyeyse bir türlü patlamadı. İçerikler eğlendiriyor.
@Montana reis globale açılsa tutar aslında. Animasyon yapan yok fazla. Senin şansızlığın bu sektöre erken girmen oldu. Mihawk videosu kaç yıllık.Ben bıraktım gibi zaten idare ederdi Montana harbi yapıyor animasyona kimse kolay kolay girişemezdi.Yapsa da geyikleri çok bilmeden yapardı.
Kutsal ejderlerin önünden geçtiler diye öldürülen çocuklar kızgın.Seninde babalar günün kutlu olsun reis. Milyonlarca çocuk gece rahat uyuyabiliyorsa senin sayende.
Sahte babaları da indiren gerçek bir baba.Seninde babalar günün kutlu olsun reis. Milyonlarca çocuk gece rahat uyuyabiliyorsa senin sayende.