Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 200 45.4%

  • Kullanılan toplam oy
    441
Tartışmalarda bu kadar çarpıtan birsi olduğunu bilmezdim.

Yahu sen Jinbei avuçluyor diyerek magmayı küçümsedin. Şimdi sana öyle olmadığı gösterilince niye laf atmaya çalışıyorsun. Verdiğin argümanın yanlış olduğunu kabul de ettin. Ben senin fanı olduğun veya sevmediği konular hakkında anlamsız kastığını zaten söylemiştim sana.
 
Ben yese bir şey olmaz demedim. Benim dediğim mf özellindeydi. Orada sanki herkesin wbye vurduğu, yaşı ve hastalığı önemsizde bir tek sakanın vurduğu işe yarayıp wbyi öldürmüş gibi yazılmasıydı. Wbye hasar vermiştir o saldırılar ama ölümüne sadece o saldırılar sebep olmamıştır diyorum. Bloklayamaz ve direkt yersen yonkou seviyesinde bir adam olmadığın sürece tabi 1-2 vuruşa ölürsün. Yonkou seviyesinde birine de tabi zarar verir o saldırılar ama kolay kolay öldürmez.
Brom prime Wb bile eğer hiçbir savunma yapmadan kafasına o magma yumruğunu yerse, orochi gibi 9 kafası yoksa ölür. Hakiyle savunmak falan ayrı şeyler. Savunma yapmadan kritik bir yerine yersen gidicisin.
Kadio CP0 ajanını da öldürememiş. Adam sonradan çıkıp fotoğraf bile çekmiş. Öldürme oranı ve doğal olarak öldürücülüğü en yüksek kişi Akainu. Jinbei blokladı diye kötüleniyor.

Jinbei ona yapılmayan bir saldırıyı blokladı ve ardından ''bedenime mâl olsa bile seni tutabildiğim kadar tutacağım'' dedi. O bile farkında kısa sürede öleceğinin. Yoksa tutabildiğim kadar tutarım demez.
Jinbei'nin Akainu ile olan sahnelerinden bir şey çıkarmaya çalışırsak, sadece Aka'nın ezici üstünlüğünü görürüz. Hatta balıktan ilerlemeye devam edelim. Bm karşısındaki tutumuyla Akainu karşısındaki tutumunu kıyaslarsak Aka'nın ne kadar tehlikeli olduğu daha net ortaya çıkıyor .d
 
Yahu sen Jinbei avuçluyor diyerek magmayı küçümsedin. Şimdi sana öyle olmadığı gösterilince niye laf atmaya çalışıyorsun. Verdiğin argümanın yanlış olduğunu kabul de ettin. Ben senin fanı olduğun veya sevmediği konular hakkında anlamsız kastığını zaten söylemiştim sana.
100. defa söylüyorumki magmayı küçümsemedim. Sadece belli bir seviyedeki adamları dokunduğu gibi direkt öldürmüyor diyorum. Bu kadar ya. Bir küçümseme yada kötüleme yok. Hani daha ne diyim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Karakterini gram sevmiyorum ve adaletle uzaktan yakından alakası olduğunuda düşünmüyorum ama en azından MF bi ağırlığı vardı.Animede ki seslendirmesi epey başarılı.

Söyleyebileceğim olumlu şeyler bu kadar.Seride ki bundan sonraki rolü Sabo tarafından harcanmak olacaktır.
 
Oğlum biraz büyüsün onu Akainu fanı yapacağım. Öyle değerli bir karalter gözümde.

Lanet olası E oda harcamaya yeltenirse kalbim dayanamaz öncesinde seriyi bırakırım diye düşünüyorum.
Yazık olum bebeye şunun nesini sevdirmeyi bekliyorsun çocuğa : / La bende seriye kattığı ciddiyet ve tehdit unsurlarından ötürü şuna sempati besliyorsunuz sanıyorum meğer harbi karakterinin fanı olan da varmış.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık