Donut şakalarına şuku dağıtıyorum.Gözden kaçırdığım varsa alıntılarsınız.
teşekkürler.
teşekkürler.
Ben sana yapayım bir tane.Donutları sadece amerikan devriye polisleri sever.Sakazuki Los Angeles sokaklarında devriye atan bir polistir donutunu yerken bazı günler suçlulara denk gelirse hiç para vermeden yediği olur.Donut şakalarına şuku dağıtıyorum.Gözden kaçırdığım varsa alıntılarsınız.
teşekkürler.
Donut parasına çalışıyor
Yok böyle değil.İçinde ya Ace olacak ya da onu hatırlatacak.Resim-Gif-Video montaj v.b. şeyler için geçerli.Ben sana yapayım bir tane.Donutları sadece amerikan devriye polisleri sever.Sakazuki Los Angeles sokaklarında devriye atan bir polistir donutunu yerken bazı günler suçlulara denk gelirse hiç para vermeden yediği olur.
Yok böyle değil.İçinde ya Ace olacak ya da onu hatırlatacak.Resim-Gif-Video montaj v.b. şeyler için geçerli.
@Kaidou arkadaşımızın paylaştığı gibi.
O zaman olmaz içinde Ace olmayacak.Yok böyle değil.İçinde ya Ace olacak ya da onu hatırlatacak.Resim-Gif-Video montaj v.b. şeyler için geçerli.
@Kaidou arkadaşımızın paylaştığı gibi.
Meyve çalma muhabbetinin zaten bir dayanağı bence yok, en başta Magellan ile Bonney'in meyvelerini de çalarlardı öyle bir hedefleri olsaydı özellikle Magellan'ın meyvesi çok üst düzey, Magellan'ı komaya soktular ama meyvesini çalmadılar, tayfası için meyve çalma olayı sonradan ortaya çıkıyor.Akainu orada Teach dahil hepsini öldürürdü diyorsan söyle de tartışmayı devam ettirmeyelim. Amiral bu adam Korsanlar Kralı falan değil. :d
.