karaktersiz magma veledi...Savunacak yeri kalmayınca başka yere sallıyonuz konudan sapılıyo sonda
karaktersiz magma veledi...Savunacak yeri kalmayınca başka yere sallıyonuz konudan sapılıyo sonda
Oden denilen hanzoya her başlıkta laf edilmesi gerekir çünkü onu hakeden biri.Savunacak yeri kalmayınca başka yere sallıyonuz konudan sapılıyo sonda
Bununla ilgili bi konuda tartışırız daha önce tartıştım bu konuyu akainudan bahsederken yön değiştirmekten başka bişey değil yaptığınOden denilen hanzoya her başlıkta laf edilmesi gerekir çünkü onu hakeden biri.
Yapmalarına gerek varmı amirallerden ve donanmadan aldıkları güçle yapıyolar bunuEğer amirallerin önünde öyle bir şey yapıpta amiraller hiçbir şey olmamış gibi devam ederse karakterlere yazık olmuş olur daha da toplayamazlar kendilerini.
800 yıl önceki olayları öğrenmek lazım ya. Kimse durduk yere bunlara tapmaz. Önemli zeki insanlar da aralarında vardır bence. Arada da böyle güç sarhoşu bebeler çıkar illa zaten.Yapmalarına gerek varmı amirallerden ve donanmadan aldıkları güçle yapıyolar bunu
Kaç tane gördün ki o bin bölümde ?Bikaç tane istisna daha şimdiden diyosun 1000+ bölüm oldu
Yüzlerce görmeye gerek var diyosan tamam ama yarı yarıya fikirlere sahip olsalar böyle olmazdı+doffy'nin babası beni almayın oğlumu alın dediğinde 1 tane babayiğit çıkmadı+onlar giderkende gördük hepsi salak gözüyle baktı normal insanları insan yerine koymadılar bileKaç tane gördün ki o bin bölümde ?
800 yıl ayrı bu ayrı zamanı gelince onuda tartışırız tabi800 yıl önceki olayları öğrenmek lazım ya. Kimse durduk yere bunlara tapmaz. Önemli zeki insanlar da aralarında vardır bence. Arada da böyle güç sarhoşu bebeler çıkar illa zaten.
Yüz tane görmeye gerek yok.Bu adamları bu yüzden yermeye de gerek yok.Senin benim elime o gücü ihtişamı ver herkesi köpeğim yaparım.Biz gördük ki buna rağmen gayet iyi insan çıkıyor içlerinde.İstinalar kaideyi bozmaz ama fikir verir.Yüzlerce görmeye gerek var diyosan tamam ama yarı yarıya fikirlere sahip olsalar böyle olmazdı+doffy'nin babası beni almayın oğlumu alın dediğinde 1 tane babayiğit çıkmadı+onlar giderkende gördük hepsi salak gözüyle baktı normal insanları insan yerine koymadılar bile