Garp konusunda tereddütüm var zaten savaşamayabilirdi o psikolojiyle ama ben biraz daha savaşsaydı ne olurdu diye baktığımdan yazdım. Luffy ölmesin diye bilerek kaybederdi ama eğer savaşmaya karar verseydi Shanksı yenebilceğini düşünüyorum. Jozu savaşta yenildi diye hatırlıyorum. Vista Marco Akaya saldırdığında pek bir şey yapamamışlardı. Amiralle aralarındaki fark belli bence komutanların. Sağ kollar Amiralleri uzun bir sürer tutar ama diğer komutanlar pek bir şey yapamaz bence.Bak ben sadece bu yazdıklarından bahsetmedim şartlar aynı değildi teach shankla düşman bile olsa denizciler ordayken birbirine dalcak değil garp savaşırmı sence cidden sıradan erler teddüte düşerken WB tayfası luffy'i kaçırıp çatır çatır keserdi onaları ve bu amiralleri sıkıntıya sokardı shanks'ın tayfası çok güçlü amiral seviyesi değil fakat marco gibi amirallerin önünü kesip shank'a yol açarlar
Shanks ben backman yasopp roux en bilinen üyeleri diğerleride zayıfa benzemiyodu ki arkasında başka adamlarda getirmiştir WB tayfasından savaşacak durumda olanlar marco vista ve diğer tümen komutanları ve ittifaklar teach ve tayfası ki impel down daki en tehlikeli adamları kattı tayfasına + WB'nin meyvesi denizciler ağır yenilirdi
Garp vs Shanks = Garp
Beckman vs Sengoku = Sengoku
Kizaru vs Marco = Kizaru
Aokoji vs Yasopp + Rox = Aokoji
Akainu vs BB =Akaniu
geriye kalanlarla schiler vice admiraller px ler rahatlıkla ilgilenebilir.
Denizcilerin bilinmeyen güçleri olduğunu da düşünüyorum ama Lufyy bu savaşta olduğu için Garp çok zorlamazdı. Dediğim senaryo biraz daha Luffy etkeni olmasaydı ne olurduyu yorumlamaktı.