Reis şöyle bir şey var BB ve Ace savaşırken BB'nin tayfası Ace'den aşırı güçsüz olduğu gözükmüştü. Yeni katılan kişiler güçlü olabilir (Shiryu gibi) ama marineford bittikten sonra Akainu geldiğinde Teach ve tayfasının o adamla uğraşılmaz tarzı bir sözü vardı sanırım. BB ve tayfası ilerde kk tayfası seviyesinde olabilirler ama 2 yıl öncesinde bence öyle güçlü değillerdi. O yaralı Akainu'nun BB ve tayfasını karşılayabileceğini düşünüyorum. Evet savaş çok yıkıcı geçerdi, büyük kayıplar verilirdi ama Denizciler 2 yonkou oluşumundan bence daha güçlü ve 2 yonkou oluşumuyla aynı anda karşılaşmıyorlar burda resmen önce birini neredeyse yendikten sonra geliyorlar. WB öldükten sonra tayfasının moralinide pek sağlıklı görmüyorum baya motivesiz dövüşecekler ve aşırı yaralılar. Burda asıl tehlike ardından bir Yonkounun daha gelmesi olabilir bu yüzden risk almamış olabilirler ama 2 yonkou tayfasını yenemeyecekse denizciler bu 4 yonkou bir gün bir şekilde birleşti diyelim. Öyle bir şey olduğunda direkt Marineforddan bayraklarını indirsinler o zaman.Yanlış değerlendiriyosun luffy + bide coby var var ben jozuyu saymadım zaten dikkatini kaybettiği için yenildi WB hasar almıştı uzun süre oyaladı kuzanı komutanlar ve shaks'ın tayfası amiralleri rahat bi şekilde oyalar ve hasar verebilir büyük olamsada jozu kuzana hasar verdi marco kizarunun önünü kesti savaş şartlarını da düşünmen lazım teach de orda ne kadar düşman olsada orda korsanlar birbirine girerse ne olacağının farkında zeki biri aynı şekilde shanksta zeki biri kordine edebilir rahat bi şekilde savaşı teach'ın tayfasını yazmamışsın bile shiryu magellana denk belki daha güçlü diğerlerinin ne kadar güçlü olduğunuda şöyle izah edeyim teach hayatta kalanları tayfama katcam dedi ve onlar ordaki en güçlü korsanların arasında hayatta kalanlar kimse adil bi şekilde bire bir veya ikiye bir diyelim savaşmaz denizcilerin alt takımınıda WB ittifakları ve komutanları + shanks'ın diğer adamları oyalar cobyi cidden öldürseydi ihtimalinide söyleyim sakazuki bacağına değil kafasına sıkmış olurdu savaşma arzusu kırılanda olurdu savaşmayanda sengoku garpımı durdurcak savaşcakmı garpı bi bıraksa öce sakazukiye dalar sonra shanksa karşısına kim geçerse ölene yada kontrol edebilirlerse o zamana kadar