Adalet için herşeyi yapmayı göze alan birine böyle demen ilginç.Tam bir yobaz, Orta Doğu'da doğsa canlı bomba olurdu.
Adalet için herşeyi yapmayı göze alan birine böyle demen ilginç.Tam bir yobaz, Orta Doğu'da doğsa canlı bomba olurdu.
Hükümetin askeri olmasını rağmen bu ayrımları yapıyorsa garp gibi amiral olmasaymış
Adalet için herşeyi yapmayı göze alan birine böyle demen ilginç.
Canlı bombalar da Allah'ın adaleti diyerek yapıyor, sağ duyusu olmayan karakterler yobazdır bu adam da kendini şartlamış bir şeylere askeri disipliniyle birleşince canavar olmuş.Adalet için herşeyi yapmayı göze alan birine böyle demen ilginç.
Biz her ne kadar pek görmesekde One Piece'in dünyası tozpembe değil.Korsanların birçoğunun amacı kötülük.Böyle bir evrende Sakazuki gibi katı ve disiplinli isimlere ihtiyaç var.Canlı bombalar da Allah'ın adaleti diyerek yapıyor, sağ duyusu olmayan karakterler yobazdır bu adam da kendini şartlamış bir şeylere askeri disipliniyle birleşince canavar olmuş.
Biz her ne kadar pek görmesekde One Piece'in dünyası tozpembe değil.Korsanların birçoğunun amacı kötülük.Böyle bir evrende Sakazuki gibi katı ve disiplinli isimlere ihtiyaç var.
Dediğinin farkındayım ben de aynı lafları söylüyordum ama ideal tip Sengoku falandır. Bunun annesini kutsallar kaçırsaydı şimdi denizci üssü bombalıyor olurdu. Bir de anahtar nokta askerlerin sivillere olan yaklaşımıdır. Korsanlara katı olmasında problem yok ama sivillere de zarar veriyorsa dediklerim yanlış değildir.Biz her ne kadar pek görmesekde One Piece'in dünyası tozpembe değil.Korsanların birçoğunun amacı kötülük.Böyle bir evrende Sakazuki gibi katı ve disiplinli isimlere ihtiyaç var.
Kutsalları bende sevmiyorum.Sakazuki bile kutsallardan pek hazeden biri değil.Serinin ilerleyen zamanlarında bir gelişme görebiliriz bunla alakalı.Buna, insanlara tasma takıp üstüne binen yamukları korumak da dahil mi? Korsanların kötülüğünü, kutsallara tercih ederim.
Dediğinin farkındayım ben de aynı lafları söylüyordum ama ideal tip Sengoku falandır. Bunun annesini kutsallar kaçırsaydı şimdi denizci üssü bombalıyor olurdu. Bir de anahtar nokta askerlerin sivillere olan yaklaşımıdır. Korsanlara katı olmasında problem yok ama sivillere de zarar veriyorsa dediklerim yanlış değildir.