öyle demiyor :d drake başı ve akainu böyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorumCoby "Drake orada durumlar nasıl aslanım" diyor neredeyse o nasıl baş![]()
öyle demiyor :d drake başı ve akainu böyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorumCoby "Drake orada durumlar nasıl aslanım" diyor neredeyse o nasıl baş![]()
Güzel eğip büktün. :dBu kadar yanıta göre gerçekten de yüzbinlerce masum insana tecavüz eden,yağma yapan ve öldüren kişilerin önderleri,sırf korsan olduğu için yaptıkları meşru olmuş böyle kabul ediliyor.Akainu'nun firar eden hain bir Denizci'yi öldürmesi milyonların acı ve ölümünden daha önemliymiş![]()
Dünyayı kurtaran adam Earendill BeyOhara'da vur emrini verdiği sırada gemisinde görev yapan topçu erlerinden birisi olma şerefine erişebilseydim çeşkem.![]()
Çoğunluk farkında değil. Akainu orada direkt öldürmüyor haini. Önce geri dönme şansı veriyor.Savaştan uzaklaşan kişi konusunda bende "yanlış" diye düşünürken hata yaptğımı anladım. Ben o eri savaş başlamadan uzaklaştı diye zannederken meğersem savaşın ortasında iken kaçmaya çalışıyor. Savaşın ortasında iken kaçan kişiyi öldürmek ahlaki olarak sorgulanabilse de durum vatani bir mesele olunca doğru olarak nitelendirilebilir.
sıkıntı şu adamlar oharayı savunuyorOhara'da yapılan şeyler kesinlikle doğru değil. Özgür düşünce kısıtlanamaz. Sonrasında yaptığı şeylerde bir sıkıntı yok görevidir yapar.