Gerçektende öyle, katılıyorum sana.vallahi hasta wb linlinle kaidoyu bıyığıyla döver
Gerçektende öyle, katılıyorum sana.vallahi hasta wb linlinle kaidoyu bıyığıyla döver
Hayır sanki kaçakları vurdu da disiplinli ordusuyla her gün yonko, supernova indiriyor. Buggy'i bile schi yapmış adamlar ya. Bari bir işe yarasaydı o sert ama haklı disiplini.Ben olumlu yada olumsuz bir şey demedim zaten. Standart görevi dışında yaptığı iki eylem var ve ikisini de olduğu gibi yazarak herkesin böylelikle biraz daha objektif olabileceğini düşündüm. Yoksa bende asker olayında uygun bulmasam da o kadar da karşı değilim.
Amaan boşversene. İşine geldiği zaman sert rolü oynuyor işine gelmeyince susup bir yerlere saklanıyor.Hayır sanki kaçakları vurdu da disiplinli ordusuyla her gün yonko, supernova indiriyor. Buggy'i bile schi yapmış adamlar ya. Bari bir işe yarasaydı o sert ama haklı disiplini.
Yonkolar birbirşerinin hasmı, dof'u bile lufi sayesinde aldılar. Akainu teşrif etse de az denizci görsek.
Teröristlere gül mü atsın adam ne yapsın :SBu başlıktaki yorumları her gördüğümde Hitler'in nasıl kitleleri sürüklediğini milyonları arkasına aldığını daha net kavrıyorum.
Valla Sakazuki sevgisi bir garip fanlıktan çok farklı birşey bildiğin müritleri oluşmuş. Esip gürlemek korsanların hepsine ölüm donut yapacağız sloganı çok etkili oluyor herhalde.Teröristlere gül mü atsın adam ne yapsın :S
Denizciler zaten birkaç koramiralle Grand Line sınırında korsan avına çıkıyor olsa okuyacak seri çıkmazdı. Bu dediğin serinin ciddiyetsizliğinden kaynaklanıyor, karakterden değil.Hayır sanki kaçakları vurdu da disiplinli ordusuyla her gün yonko, supernova indiriyor. Buggy'i bile schi yapmış adamlar ya. Bari bir işe yarasaydı o sert ama haklı disiplini.
Yonkolar birbirşerinin hasmı, dof'u bile lufi ile aldılar. Akainu teşrif etse de az denizci görsek.
Adaş senin adamında pek bir farkı yok gibi sanki xd.Bu başlıktaki yorumları her gördüğümde Hitler'in nasıl kitleleri sürüklediğini milyonları arkasına aldığını daha net kavrıyorum.
Oharalılar terörist mi? Kitap okumak, tarihi öğrenmek, bilgi edinmek ne zamandır teröristlik oldu? Çıkıp o zaman basın özgürlüğü diye ağlamayalım ağalar.Teröristlere gül mü atsın adam ne yapsın :S
Korsanların kendi aldıkları karar sonuçta korsan olmak. Devlet demiş değil mi totonuzu keseriz diye. E o zaman çok da şey etmeye gerek yokValla Sakazuki sevgisi bir garip fanlıktan çok farklı birşey bildiğin müritleri oluşmuş. Esip gürlemek korsanların hepsine ölüm donut yapacağız sloganı çok etkili oluyor herhalde.