Problem yok o zaman.Tabi Kid'de sadece insan öldürerek ödül kasmıştı değil mi ? Aaa doğru.
Ama senin savunmanı normal buluyorum. Totaliter yönetim biçimini savunan birisjnin Akainu'yu savunmaması hata olur.
Problem yok o zaman.Tabi Kid'de sadece insan öldürerek ödül kasmıştı değil mi ? Aaa doğru.
Ama senin savunmanı normal buluyorum. Totaliter yönetim biçimini savunan birisjnin Akainu'yu savunmaması hata olur.
Ama kabul ettiğim anlaşılmasın. Yaşasın Özgürlük!Problem yok o zaman.
Akilli,soğukkanlı,alfaHer erkeğin olmak istediği tek erkek.
Iyi hos ovun de bu kadar da degil yani.Akilli,soğukkanlı,alfa
Göğüsübü delen Poseidonun Mızrağı gibi Lav Dalgası sonrasinda bunu demek olmadiiki arktır mom ile gönül eğlendiren cimbe denizli mekanda buna acımaz.
Hayal satmaya gerek yok.Ama kabul ettiğim anlaşılmasın. Yaşasın Özgürlük!
Yanlış ne demiş ki reis.Adam akıllı, soğukkanlı alfa.Iyi hos ovun de bu kadar da degil yani.
Gömen yorum istiyorsan ilk 100 sayfayı okuyabilirsin.Iyi hos ovun de bu kadar da degil yani.
İyi o zaman reix bu dünya sana kendi doğrularını kabul ettirmiş anlaşılan. Doğru mu anladım?Hayal satmaya gerek yok.
Her erkek akainu gibi mi olmak istiyor?Yanlış ne demiş ki reis.Adam akıllı, soğukkanlı alfa.
Evet evet. Ohara sonunda intikamını alacak kardeş. O zaman görüşelim. Yok öyle istediğim zaman insan öldüreyim.Gömen yorum istiyorsan ilk 100 sayfayı okuyabilirsin.
One Piece okuyucusu artık gözünü açtı. Kimin ne olduğunu çok iyi anladı.
Adaletin yükünü sırtında taşıyan adam Fleet Admiral Sakazuki bey.