Aiden 4 Eyl 2020 #1,611 Vintage Culture dedi ki: Saldırılarının isimlerinin telaffuzu çok güzel seride en şekil saldırı isimlerine sahip kendisi değil mi? @sensey @Aiden Genişletmek için tıkla ... Daifunka Gizli İçerik
Vintage Culture dedi ki: Saldırılarının isimlerinin telaffuzu çok güzel seride en şekil saldırı isimlerine sahip kendisi değil mi? @sensey @Aiden Genişletmek için tıkla ... Daifunka Gizli İçerik
elisa 4 Eyl 2020 #1,612 sensey dedi ki: Ryusei Kazan favorim. Seninki hangisi? Genişletmek için tıkla ... Aiden dedi ki: Daifunka Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Ben de Dai Funka'cıyım
sensey dedi ki: Ryusei Kazan favorim. Seninki hangisi? Genişletmek için tıkla ... Aiden dedi ki: Daifunka Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Ben de Dai Funka'cıyım
William cutting 4 Eyl 2020 #1,614 Şu delici bakışlara bak. Direkt kafada ''you touch my tralala'' çalıyor.
Kenshiro 4 Eyl 2020 #1,616 Sevmediğim birisi. Ama ölse falan zevkten dört köşe olacak biriside değilim. Filo amirali olmasını da yerinde buluyorum.
Sevmediğim birisi. Ama ölse falan zevkten dört köşe olacak biriside değilim. Filo amirali olmasını da yerinde buluyorum.
01746 4 Eyl 2020 #1,617 dX dedi ki: Akainu'nun doğum gününü kutlayan mesajlara bakıyorumdur: Genişletmek için tıkla ... Ya o ya ben!
dX dedi ki: Akainu'nun doğum gününü kutlayan mesajlara bakıyorumdur: Genişletmek için tıkla ... Ya o ya ben!