Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Akainu iyi mi,kötü mü? şu ana kadar bu adamın;
  • taş kalpli olması,aşırı zararlı disiplinli olması,
  • görevleri sorgulamaksızın kabul etmesi,
  • en küçük tehlikeyi yok etmek için kendi tarafındakileri insanları acımasızca yok etmesi ve tehlike küçük dahi de olsa, yok edilmesini düşünecek kadar hasta ruhlu olması,
  • Korku ile düzenin kurulmasının taraftarı,
  • Savaşta onuru düşünmeyecek kadar hileye başvurabilmesi sonuçta yenmek esastır onun için;ama hileye başvurmasa daha çok kendi tarafından insan ölecekti bir sonrasında da tuhaftır ki kendisi de kendi askerini öldürecek kadar çelişip buna disiplin demesi? demek ki kazanmak onun için asıl amaç. Yani kötü biri demek için henüz tam tanımalıyız;ama şunu diyebilirim ki en berbat kötü bir denizci benim için; çünkü aşırılıkta yıkıma götürür.lakin kendisi sonuçlarının farkında değil.

Akainu iyi mi,kötü mü? şu ana kadar bu adamın;
  • taş kalpli olması,aşırı zararlı disiplinli olması,
  • görevleri sorgulamaksızın kabul etmesi,
  • en küçük tehlikeyi yok etmek için kendi tarafındakileri insanları acımasızca yok etmesi ve tehlike küçük dahi de olsa, yok edilmesini düşünecek kadar hasta ruhlu olması,
  • Korku ile düzenin kurulmasının taraftarı,
  • Savaşta onuru düşünmeyecek kadar hileye başvurabilmesi sonuçta yenmek esastır onun için;ama hileye başvurmasa daha çok kendi tarafından insan ölecekti bir sonrasında da tuhaftır ki kendisi de kendi askerini öldürecek kadar çelişip buna disiplin demesi? demek ki kazanmak onun için asıl amaç. Yani kötü biri demek için henüz tam tanımalıyız;ama şunu diyebilirim ki en berbat kötü bir denizci benim için; çünkü aşırılıkta yıkıma götürür.lakin kendisi sonuçlarının farkında değil.
Zaten Denizciler bunun döneminde perişan hale gelecek. O bile ceza olarak yeter ona.

Jinbei'nin dediği gibi,Akainu yönetiminde Denizciler hiç olmadığı kadar güçlü bir organizasyona dönüşecek.Bana göre Ejderleri yok edecek kişi Akainudur
Kutsal Ejderleri Akainu'nun yok etmesi Luffy'nin vasfına zarar. Belki denizciler bizimkilere yenildikten sonra Akainu, kutsallarla sıkıntıya girer. Bir şeyler yapar ama etkili rol yine KK olacak adamın olacaktır. Ama Akainulu denizciler bence Luffy'ye er ya da geç yenilecek. 2. Marinford, 1. gibi olmayacak.

Jinbei'nin dediği gibi,Akainu yönetiminde Denizciler hiç olmadığı kadar güçlü bir organizasyona dönüşecek.Bana göre Ejderleri yok edecek kişi Akainudur
Anlaşılır bir karakter değil. Sadece kazanma hırsı yüzünden çelişen ve görev dışında hayatı olmasını istemeyen bir karakter gibi. O yüzden malum düzeni bozmak gibi bir oluşum çıkarmayı düşünülecek biri bile değil.Çünkü düzen ne derse onu harfiyle yapan biri o yüzden düzen yararına neyse onu amaçlar ve mutlak zafer için kendi adamlarını bir öldürür. birde aşırı kibri var. Sanmıyorum.

Ama Fujitora iyi biri ve Ryugokyu da iyi biri çıkarsa,bu karakterin belli ulvi amacı olduğunu düşünebiliriz.sonuçta bu adamları o soktu amiralliğe.

Anlaşılır bir karakter değil. Sadece kazanma hırsı yüzünden çelişen ve görev dışında hayatı olmasını istemeyen bir karakter gibi. O yüzden malum düzeni bozmak gibi bir oluşum çıkarmayı düşünülecek biri bile değil.
Mevcud kutsal ejderlerin köküne kibrit suyu dökebilecek Garp, denizcilerin saygısını kazanmış ama ejderlere iyice ayar olan Sengoku bir de düzeni değiştirmeye çalışan Fujitora var. Ama Roger'ın ve büyük korsanların ödülleri açıklandığında Sengokunun konuşmasından sanki denizciler de bu ejderleri istemiyor havası aldım. Tabii bu dediğim üçlü Akainuyu ikna ederse tadından yenmez. Ama sonuç olarak Gorosei ve Im'in gücünü göstermek için bu şahıslar kullanılır ve yenilir bence. Luffy'nin zaferinden sonra perişan olan denizciler Im'in galibiyetiyle perişan olurlar. İnşallah o günleri görürüz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık