Ha evet Supernovalar konusunda aynısını düşünüyorumYanlış konuya yazmışım başka konuya yazıcaktım kfmfmsmsms
Ha evet Supernovalar konusunda aynısını düşünüyorumYanlış konuya yazmışım başka konuya yazıcaktım kfmfmsmsms
Bu konuya öyle yanlış bi mesaj atmışım ki başlığı görünce içimden ( run ) dedim dkfmfksksHa evet Supernovalar konusunda aynısını düşünüyorum
Sesini çıkaramaz. Cariye bile yaparlar
Hahahah Yok reyiz şimdi hakkını verelim sesini çıkartabiliyor 5 moruğa siz salak ihtiyarlar diyor Ama ne derler bilirsin; havlayan köpek ısırmazSesini çıkaramaz. Cariye bile yaparlar
En sinirli hali dediğin wb yarı ölü. En çöp denizcilerin bile kılıç sapladığı adama lav meyvesiyle yara açmak cidden çok büyük başarı.Bu adamların elinde iklim değiştirecek güç var hala Yonkou>Amiral deniyor. Kaido'nun ateşi Akainu Kralı gıdıklar sadece. WB'den en sinirli hali ile iki tane şok yiyip kafasının yarısını alan ve yeraltından gelen adam bu. Oden gibi kesmez Sakazuki yada Bege gibi salak salak füze fırlatmaz yine diyecem bu adamlarla dövüşürken (Amiraller ile) belki kazanma sansin %51'dir ama kazandıktan sonra kesinlikle bir daha Yonkou pozisyonunu koruyamazsın bunlar bir açık yakaladı mi kol bacak göz herşeyi alırlar. Odan sonrada o halinle en kötü adam bile gelip seni indirir.
Sen yazdıklarımı yanlış anlamışsın, benim sok dalgasından kastım Amirallerin dayanıklılıkari (ki WB'nin o saldırısını herkes kaldiramaz), açtığı yaradan kastım da eğer açık verirsen geri döndürülemez bir yara acacaklariydi.En sinirli hali dediğin wb yarı ölü. En çöp denizcilerin bile kılıç sapladığı adama lav meyvesiyle yara açmak cidden çok büyük başarı.