Emin olmamakla beraber Akainunun genç oluşundan Akainu alır dedim.
İkisi de en güçlü halleri ile dövüşecek.Emin olmamakla beraber Akainunun genç oluşundan Akainu alır dedim.
Not kısmını okumamamışım. İkisininde sınırlarını görme şansımız pek olmadı; fakat Akainu'nun gelecekte başımıza fazlasıyla dert açacağını düşünerek Sengoku'yu geçeceğini düşünüyorum.İkisi de en güçlü halleri ile dövüşecek.
Etki etmez demedim ki sadece Akainu'nun hasarı daha fazla dedim. :/Yav bu seride kaçtane tam güç gòsterilmiş adam varki daha bizim Zoro'yu bile tam güç görmedik kalkıpta Sengokunun şok dalgaları Akainu ya etki etmez dersen aynı seriyi izlediğimizden şüphe duyarım.
@Monkey D. Luffy
Akainu yaşasa o devirde Roger KK olamıcakmıydıBaşarısız çünkü Roger onun döneminde KK oluyor ve korsan çağı onun döneminde başlıyor. Yeni KK adayı onun döneminde dolanıyor ve onu durduramıyor.
Belki Akainu'nun saldırılarıda Sengoku'nun buda moduna fazla etki etmicek engellicek (kendimde inanmadim ) ama birazda Sengoku'yu küçümsüyosun heleki Akainu'yu Garp'ın genç haliyle eşit görmek çok garip.Etki etmez demedim ki sadece Akainu'nun hasarı daha fazla dedim. :/
Sengoku yumuşak kalpli ya biraz belki Akainu gaddarlığı ile Garp'ı ve tüm iyi denizcileri yanına alıp Roger'ı indirebilirdi. :/Akainu yaşasa o devirde Roger KK olamıcakmıydı