D.Darkness 15 Ocak 2018 #141 Akainu cidden canavar bilemiyorum. Gonlum sengoku diyor ama pek bir olayini gormedik
kadir †. 15 Ocak 2018 #142 Sengoku yumruğu vurdu mu, Akainu filan kalmaz darmaduman olur. Sengoku alır bu vs'yi.
Hakili Yumruk 15 Ocak 2018 #144 Garp'ın genç hali yonko seviyesinde falandır.Sengoku'da bunun 1 tık altı amiral-yonko arasındadır diye tahmin ediyorum.O yüzden yüksek zorlukla Sengoku alır.
Garp'ın genç hali yonko seviyesinde falandır.Sengoku'da bunun 1 tık altı amiral-yonko arasındadır diye tahmin ediyorum.O yüzden yüksek zorlukla Sengoku alır.
Millennium Wizard 16 Ocak 2018 #146 Zirve haline gerek yok mf savaşındaki Sengoku sıkıntı yaşasa da kazanan taraf olur.
Garp the Fist 16 Ocak 2018 #147 Akainu alır. Ben seri boyunca bu adamdan çok umutluyum. Çok piş işler yapacak çok canlar yakacak.
Hakili Yumruk 16 Ocak 2018 #149 Eustass Captain Kid dedi ki: Zirve Sengoku = Linlin Akainu ise bunların gerisindedir diye düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... Aynısını düşünüyorum.Güç sıralamam şöyleydi. WB-Kaido-Shanks BM Amiral Tabii aralarındaki farklar ufak farklar.Garp'ın zirvesi WB-Kaido sınıfıyken zirve Sengoku'da BM seviyesidir.
Eustass Captain Kid dedi ki: Zirve Sengoku = Linlin Akainu ise bunların gerisindedir diye düşünüyorum... Genişletmek için tıkla ... Aynısını düşünüyorum.Güç sıralamam şöyleydi. WB-Kaido-Shanks BM Amiral Tabii aralarındaki farklar ufak farklar.Garp'ın zirvesi WB-Kaido sınıfıyken zirve Sengoku'da BM seviyesidir.