- en iyi zamanları oldugu için cekişmeli bir anket olmus...
- 2 yıl önce ve şimdi herkes akainuyu secerdi bence.
- en iyi zamanları acısından kıyaslarsak; benim gördügüm kadarıyla garp ve sengoku 2 li olarak, 2 kralın direk denizci rakipleriymişler. nasıl şimdi 3 amiral var, o zamanki zephryi sümsük olarak sayıp, bütün yükü de işte bu ikiliye veriyorum. ee verilere bakarsakda; rogerın ölümün kıyısına getirildigine, roger bizzat sahitlik yapmıs. yani genc garp, en iyi halinde akainu dahil bizim 3 amirali cok pis harcar.
- sengokuya gelirsek, bence oda en kötü akainuya en iyi zamanında eşit olmalı. şimdi bazı arkadaslar diyebilirki biri daha cesur. karargahı yeni dünyaya falan tasıdı... ama bunun gücle dogrudan ilişkisi yok. dogrudan ilişkili oldugu sey: karakter. ellerinde kkyi yamultabilen garp varken, adamlar tasımamıslarda... ne yani issholu halleriylemi güclenmiş denizciler
? yani bu veriyi kullanamayız sengoku daha ılıman bir adam.aokijide akainuyla 10 gün eşit dövüsmüş ama oda tasımazdı muhtemelen. hırsıda hesaba katmak gerek. ha derseniz mental dirayet sözkonusu... akainu bu konuda görmediklerim bile dahil en kötü ilk 5 tedir.
sonra bir veri daha var onada bakalım... wb, marineforda geldiginde diyorki; uzun zaman oldu sengoku...
yani bu su demek; oturup beraber keci otlatmadılarsa, bu adamlar en azından bir kere savas meydanında karsılasmıs. ve akainunda yarı ölü wbyle düllosu var. ikisde wbnin karsısında ayakta kalabilen adamlar en azından ölmemişler.
- güc analizine baktıgımızdada; douriki asagı yukarı eşit olsa, hakidede asagı yukarı eşit olsalar. tüm vs meyve güclerinin savasına kilitleniyor.
bu acıdan baktım ve oyumu akainuya attım. bence sengoku, total bazda, yani tüm kişilere karsı en iyi zamanında akainudan iyidir. en azından haki masterlara karsı. çünkü logiayı iplemeyen haki masterları var. ama bu vsde, oyumu akainuya vericem. çünkü birebirde, sengokunun buddha formunun hantallıgından dolayı, bence akainu alır. üstelik uzak mesafelide etkili olabilen ryusei kazan ve dai funka gibi saldırılarda hedef daha büyük oldugu için sengoku sanssızlasır. garp gibi bir adama, yada shankse karsı sengoku en iyi halinde daha basarılı bir vs cıkarır. ama sengokuyla bire bir vsde akainu bence az birazcık daha sanslıdır kafamda daha agır bastı.
sonuc olarak ; en iyi hallerinde, güc anlamında; sengoku yüzde 51, akainu yüzde 49.
bu vsde; akainu yüzde 51, sengoku yüzde 49 diyorum benim fikrim bu yönde.